Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Скут"
Когато бозайник от осемдесет и пет паунда ближе сълзите ви, а след това се опитва да седне в скута ви, е трудно да се почувствате тъжни.
Кристен Хигинс
Па и за почитание ако дойде думата, аз пак не се давам. Ти ще цалунеш ръка, аз - двете ръце; ти ще цалунеш скута, аз - краката; ти ще цалунеш на друго място, аз - на още по-друго място. Че ти с мен ли ще се надпреварваш бе, кьорпе?"
Алеко Константинов
Никога не усложнявай нещо, което е просто. Това е една от най-големите житейски мъдрости, които съществуват. Много мъчно приложима. Особено за интелектуалци и романтици. Никога не се проявявай като духовен Херкулес, щом можеш да постигнеш същото с един нов панталон. Така не ядосваш партньора си, той няма защо да напряга сили, за да стане равен с тебе, ти си спокоен, и това което желаеш пада като зряла круша в скута. Никога не трябва да форсираш щастието си."
Ерих Мария Ремарк
Винаги мисля, че котките само скачат в скута ви, за да проверят дали сте достатъчно студени, но все пак, за да ядете.
Ан Енрайт
Казвам ви, дръжте къщата на студено и никога няма да се оплаквате, че сте сами. Децата ще галят. Котките ще седят в скута си. Кучетата ще останат верни.
Майкъл Муркок
Ние поставяме авторите на такъв пиедестал и това е момент, който хуманизира цялото нещо и придава абсурд на това, което иначе е събитие от типа "моля, седнете с ръце в скута".
Мак Барнет
Баща ми в лекарската престилка не беше същият баща без нея. Един обикновен татко лъжеше, не изпълняваше обещанията си и често беше слаб и нещастен. Приличаше на някой, който утре може да бъде блъснат от кола на пешеходна пътека или чиния супа да се разлее в скута му. Този татко, татко доктор, беше Бог, Утехата и Джеймс Бонд.
Миленко Ергович
Любовта е като ябълка, която пада в скута ви - това се случва моментално.
Паринуш Сании
Беше рядък мъж, който нямаше нищо против жена да прехвърли всичките си проблеми и несигурности в скута му.
Шерил Удс
Хората смятат, че щастието просто ще падне в скута им. Трябва да се стремите към това. И понякога трябва да го хванеш, когато рита и крещи.
Кресли Коул
Скоро ще бъда възрастна, белокоса дама, в чиито скута някой поставя бебе, казвайки: "Усмихни се, бабо!" - Аз, която самата толкова наскоро бях снимана в скута на баба ми.
Лив Улман
В никакъв случай не съм експерт в даването на съвети за депресия, но бих казал, че голяма част от моето шоу е свързано с вземането на решение да бъда щастлива. Всички мислим, че щастието е нещо, което просто пада в скута ни. Но това е нещо, върху което наистина трябва да работите.
Лили Сингх