Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Игрище"
Полезно е да мислим, че хората имат две основни мотивации: желанието да се виждаме като честни, добри хора и желанието да спечелим ползите, които произтичат от измамата - върху нашите данъци или на футболното игрище.
Дан Ариели
Никога не съм стъпвал на игрището с баща си, но да играя голф с децата си - това е мечта.
Марк Уолбърг
Всички знаем, че страхотните спомени от нашето детство са малките триумфи – няма значение дали това е било в писане, изкуство, на хокейното игрище или на футболното игрище. Това е нещо, което те кара да се чувстваш – "Мога да правя тези неща."
Майкъл Морпурго
Голф игрището трябва да се стреми да генерира толкова енергия, колкото консумира - голфът трябва да води пътя към нула на енергията.
Томас Фрийдман
Харесвам, когато хората ми се подиграват. Обичам да виждам омраза в очите им, да чувам обиди. Това не ме боли. Отговарям на всички на футболното игрище.
Кристиано Роналдо
Този червей на съвестта е дълъг, като бейзболно игрище и дълголетен като костенурка.
Брайън Олдис
Той беше мъжки човек: експерт по голф игрището, сила, с която трябва да се занимават в бизнеса, и тексасец докрай - и се гордее с това.
Патриша Кори
Ако Бог не искаше да гоним дракон двадесет и четири часа на ден, седем дни в седмицата, Той никога не би създал голф игрище.
Андрю Готлиб
Излизате в обхвата на тренировката и нещо като щракане и започвате да удряте топката много остро. И сте сигурни, че сте го намерили, светият граал - че всичко, което трябва да направите, е да държите ръката си по определен начин. След това излизате на голф игрището и то напълно изчезва.
Ричард Талер
Доналд Тръмп е архетипен грабител. Използването на президентството за популяризиране на вашите голф игрища, хотели и бизнес с недвижими имоти е от полза. Така е и принуждаването на хората да плащат премия за сгради с вашето име с големи златни букви. Лицензирането на вашето име е това, за което мечтае всеки грабител.
Джейкъб Уайсбърг
Не искам да се хваля, но съм направил много повече тренировки на игрището, отколкото всеки друг говорител.
Джони Милър
Чувствам се чудесно на снимачната площадка. Там всичко е обезопасено. Детско игрище за въображението. Имате сценарий и някой ви казва какво да правите, как да го правите, всичко. Тук, в реалния свят, е много по-трудно.
Чарли Шийн