Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Самозащита"
Лъжата е най-простото средство за самозащита.
Сюзан Зонтаг
Хуморът винаги е бил механизъм на самозащита за мен.
Брук Шийлдс
Силно вярвам, че Втората поправка създава индивидуално право за притежаване и използване на оръжия за цели както за лов, така и за самозащита.
Кас Сънстейн
Борбата за оцеляване не оправдава ли също измамата и кражбата? За самозащита всичко е подходящо.
Имелда Маркос
Наказанието не е нищо друго, освен средство за самозащита на обществото срещу нарушаването на условията за неговото съществуване.
Карл Маркс
При всяка твар е дадено оръжие за самозащита - на някого рога, на друг копита, болка или отрова, аз имам дарбата на красноречието. Докато устата ми не млъкне, най-добре е да не се забъркваш с мен.
Виктор Франкъл
Борбата с корупцията не е само добро управление. Това е самозащита. Това е патриотизъм.
Джо Байдън
Сноудън беше изключително добър в цифровата самозащита. Когато е бил на работа в ЦРУ и АНС, една от задачите му беше да обучава служители на националната сигурност на САЩ и ЦРУ. служители как да защитят своите данни в дигитална среда с висока заплаха.
Люк Хардинг
Подобно на пчелата, ние дестилираме отровата от мед за нашата самозащита - какво се случва с пчелата, ако използва жилото си е добре известно.
Даг Хамаршелд
Според мен правото на носене на оръжие е в Конституцията е по три основни причини: самозащита, защита на общността и защита от тирания.
Глен Бек
Правото на самозащита никога не спира. Той е сред най-свещените и подобни, необходими на нациите и на отделните хора.
Джеймс Мънро
Заобиколени от шумове от телевизори, самолети, метро и автомобили, повечето от нас се "настройват" за самозащита.
Майкъл Гелб