Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Подпомагане"
Съдбата на индивида не само е свързана с цялата Църква; той е отговорен за подпомагането на освещаването на целия свят на природата и историята.
Хюстън Смит
Подпомагането на репродуктивните услуги не помага само на жените в изолация. Също толкова помага и на мъжете.
Такър Макс
Правилно проектираната данъчна система може да постигне баланс между подпомагане на бедните и в същото време да даде стимул на хората да работят.
Ерик Маскин
Трябва също да се съсредоточим върху подпомагането на най-уязвимите от преместването на работните им места поради бързите темпове на технологични промени и да работим заедно, за да им помогнем да усвоят ново умение, за да могат да продължат да осигуряват себе си и семействата си.
Иванка Тръмп
Банковият пакет трябваше да бъде по-фокусиран върху подпомагането на малки и средни банки, върху подпомагането на собствениците на жилища. Мисля, че търговските споразумения са катастрофа.
Джоузеф Стиглиц
Действията, насочени към подпомагане на отстраняването на задължения и възстановяване на баланса - като признаване на загуби, отписване на активи и рекапитализиране на банките - носят дългосрочни ползи, но краткосрочни разходи.
Майкъл Спенс
Оказва се, че Конгресът е изпълнен с републиканци и демократи, желаещи да действат като механизми за подпомагане на най-репресивните сили в Иран.
Стивън Кинзър
Мисля, че Съединените щати и тяхното британско нападателно куче не се приемат на сериозно никъде по света и не могат да играят никаква роля в подпомагането на политическо решение.
Тарик Али
Лекарствата никога не трябва да се считат за единственото средство за подпомагане на човек.
Темпъл Грандин
Намаляването на икономическото неравенство и подпомагането на жертвите на домашно насилие и насилие над деца са от решаващо значение, ако искаме да намалим насилието и престъпността.
Брус Пери
Бях сигурна, че искам да порасна или да стана ветеринарен лекар, или писателка. Всъщност работех за ветеринар по време на гимназията, правейки всичко - от почистване на клетките до подпомагане при операция.
Катрин Апългейт
Има повече от 9 000 кода за фактуриране за отделни процедури и грижи. Но няма нито един фактурен код за придържане или подобряване на пациента или за подпомагане на пациентите да останат добре.
Клейтън Кристенсен