Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тенджера"
Когато съм император, ще премахна частното образование. Частни училища, частен колеж. Всички тези родители с пари и енергия и стремеж към продажби на печене и желание да оставят огромното си състояние на образованието - всички ще трябва да се хранят от една и съща образователна тенджера.
Ан Патчет
Офисът е романтичен фактор, защото винаги сте около човека, на когото се влюбвате. Няма измъкване и може би няма желание да избягате от тези условия на тенджера под налягане. И има автоматична поредица от неща, за които трябва да говорите през цялото време.
Джошуа Ферис
Нека няма разочарование, когато послушанието ви държи заети във външни задачи. Ако ви изпрати в кухнята, не забравяйте, че Господ ходи сред тенджерите и тиганите.
Тереза Авилска
Хазартът в средновековна Франция е бил прост бизнес. Всичко, от което се нуждаехте, бяха приятели, гърне и пиле. Всъщност нямахте нужда от приятели – можеше да правиш това с враговете си – но тенджерата и пилето бяха от съществено значение.
Марк Форсайт
Другите момичета в селото никога не се чувстваха неспокойни. Нхамо беше като тенджера с вряща вода. - Искам...искам..., - прошепна си тя, но не знаеше какво иска и нямаше идея как да го намери.
Нанси Фармър
Чувал съм, че хората се намират в лоши ситуации, защото подобна връзка се развива постепенно. Казват, че жаба ще изскочи от тенджера с вряла вода. Поставете я в гърне и увеличавайте по малко, и той ще остане, докато не се свари до смърт. Ние, жабите, разбираме това.
Деб Калети
Филмът е като гювеч. Всички са хвърлени в тенджера и всички сме заедно в нея.
Джон Ронсън
Той започна да налива кафе, капакът падна от тенджерата и събори една от чашите. Лицето на съпругата се сви, внезапно се превърна в муцуната на пор.
Ингер Фримансон
Майка ми винаги казваше, че обичам да разбърквам тенджерата с блестяща лъжица.
Крис Кар
Физически жените имат някои предизвикателства в кухнята, като вдигане на тежки тенджери върху и от печката. Научавате се да се адаптирате; научаваш се да намираш начин. Но най-голямото предизвикателство за жените в тази индустрия е как да балансират семейство с такава взискателна кариера.
Лидия Матичио Бастианич
Ще се прибера от работа в петък вечер и ще извадя малко боб и ще ги накисна. На следващата сутрин ще ги сложа в тенджера за супа, след което просто продължа да кълца, кълца, кълца - моркови, целина и зеле - и след два-три часа имате тази прекрасна, мека супа, която изпълва цялата къща със своя аромат.
Лидия Матичио Бастианич
Снимките се провеждат в моя дом, а аз готвя, както го правя у дома, на домашната печка с домашните си тенджери и така нататък. Това съм аз. Много съм вярна на истинския си профил.
Лидия Матичио Бастианич