Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Поздрав"
Предайте поздрави на вашия президент! Оказа се много силен мъж! Десет изнасилени жени! Никога не съм очаквал от него! Той ни изненада всички! Всички му завиждаме!
Владимир Путин
Вярвам в това, че някога хората действително са били малки маймуни. В крайна сметка, всяко утро, когато се погледна в огледалото, предавам поздрави на Дарвин. В такива моменти неговата правота е особено очевидна.
Хавиер Бардем
Именно когато Луцифер за пръв път се поздрави с ангелското си поведение, той се превърна в инструмент за зло.
Даг Хамаршелд
От далечината се чу дълбокият резонансен тътен на двигателите на реактивния самолет, когато изчезна от погледа им. В своята еуфория, Джоана мълчаливо поздрави самолета и си помисли, че самият звук на движение е само едно от многото неща, към които тя принадлежи.
Нанси Теър
Понякога сбогуване и поздрав се случваха едновременно.
Хуан Сънми
Това, което намерих за очарователно за себе си, беше, че никога не съм получавала толкова много одобрение и похвали, топлина и поздравления, както когато имах мъж на ръката си, за когото хората си мислеха, че ще се омъжа. Беше невероятно. Искам да кажа, че никой не ме поздрави толкова силно, когато имах трите си деца.
Шонда Раймс
Рядко противникът иска да ви поздрави заради факта, че сте го победили.
Виржини Депант
Нищо не е толкова плашещо, колкото мисълта, че само чернотата ще те поздрави, когато напуснеш този живот.
Дейвид Далглиш
И защо англичаните звучат по-умно от всички нас? Като че ли трябва да им бъде присъдена Нобелова награда за обикновен поздрав?
Джанди Нелсън
...дамите търпяха взаимни обиди до дълбока старост, превръщайки ги в един вид приятелски поздрав...
Джулия Стюарт
Поздрави малкия ми приятел!
Ал Пачино
Апий Клавдий, съперничейки си с него [Сципион старши] за длъжността цензор, се похвалил, че може да поздрави всеки римски гражданин по име, а Сципион не познава почти никого. "Прав си, - отвърнал Сципион, - не съм се старал да познавам всички, а всички мен да ме познават"
Сципион Африкански — старши