Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ботуш"
Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.
Джордж Оруел
Поезията не е аристократичен салон, и само за тези които които са напудрени и лъскави ботуши, а храм, който можете да влезете със сандали или дори бос.
Шандор Петьофи
Възможно ли е да взема родината под подметките на ботушите ми?
Жорж Дантон
Моят стил е да карам нещата да траят вечно. Когато имате ограничен бюджет, може да е обезсърчително да похарчите 300 долара за чифт ботуши или палто. Но такива основи са градивните елементи, от които се изработва вашият външен вид.
Нина Гарсия
Ако искате законът да ви остави на мира, дръжте косата си подстригана и ботушите си блестящи.
Луис Л'Амур
Да бъдете искрени и откровени не означава да показвате на вашите приятелите калните си ботуши.
Паоло Мантегаца
Първо купете каубойска шапка и ботуши. Тогава сте на път да станете тексасец.
Джеймс Мичънър
През февруари облачното небе не е толкова мрачно, колкото неутрално и неясно. Това е важен фактор в общото преживяване на депресия сред местните жители. Снегът хруска под ботушите ви и полепва по панталоните ви, по маншетите, а щом влезете вътре, снегът полепва по психиката ви и накрая трябва да отидете на лекар. Миналото попива в теб в това време, защото настоящето липсва почти изцяло.
Чарлз Бакстър
Любовта е творчество, а при бездарните тя е скучна драма с желязо в ботушите.
Александър Валентинович Вампилов
Не ходи по наклона, че ще ти се изкривят токовете на ботушите.
Козма Прутков
Единствено в България си имаме глупав национален селекционер, който се обръща към "звездите" в отбора си с епитети като "цървули" и "ботуши".
Ивайло Дражев
Що се отнася до облеклото ми... Е, чудесните спортни панталони и блузата, тип "бананова република", се бяха изпарили. На краката ми се появиха високи до бедрата кожени ботуши, съчетани с подходяща блуза с гол гръб и пола, с която никога не бих успяла да се наведа. Криле с шипове, рогца и камшик допълваха картината. ... Надявах се, че никоя от местните демонки никога няма да разбере за това. Те наистина бяха от доста висока класа. Извърнах се от присмиващото ми се огледало и се насочих към крайната си цел...
Ришел Мийд