Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Маниак"
Неопровержимата логика е характерна за маниака.
Агата Кристи
През целия си живот съм се бил само в една бой... в 7 клас, но въпреки това всички мислят, че съм маниак.
Рей Лиота
Струва ми се, че всеки, чиято библиотека се състои от Kindle, лежащ на маса, е някакъв безкръвен маниак.
Пенелъпи Лайвли
С изключение на случаите, които очевидно включват маниак убиец, полицията обича да вярва, че убийствата са извършени от хора, които познаваме и обичаме, и през повечето време са прави - смразяваща мисъл, когато седнете да вечеряте с петчленно семейство. Всички тези потенциални убийци си подават чиниите.
Сю Графтън
Любовта е за китаристите, католиците и шахматните маниаци.
Чарлз Буковски
Аз пътувам много. Ако погледнете куфара ми, всичко е изключително добре опаковано и добре сгънато; хората, които пътуват с мен, са впечатлени от това колко съм организирана. Някои биха ме определили като маниак за това.
Жоел Робушон
Оставете на хипстър маниаците да се преструват, че мразят нещо, което всъщност искат.
Такър Макс
Това е моят костюм. Аз съм убиец маниак. Те изглеждат точно като всички останали.
Кристина Ричи
Когато става въпрос за риболов, аз ставам пълен маниак.
Лиъм Нийсън
Като се има предвид значителният дял на марката на Лего, може да очаквате, че компанията трябва да има маркетингов бюджет в милиарди. Не е така. Всъщност маркетинговият бюджет на Лего е толкова скромен, че ако го запиша тук, сигурно ще си помислите, че е печатна грешка. Лего не говори самостоятелно; позволява на Лего маниаците да говорят за него.
Мартин Линдстрьом
Понякога не съм добър слушател. Твърде много съм маниак на контрола. Уча се да бъда по-добър. Бях толкова погълнат от това просто да свърша работата, че щях да пропусна човешкия аспект на това. Липсваше връзка.
Хауърд Стърн
Аз съм маниак на тема успех. И ще се бия за него до край, както по време на детството по улиците.
Джонатан Рис Майърс