Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хан"
Искам да му кажа, че дълбоко в себе си всеки път, когато Хана го погледнеше, тя беше благодарна, че беше той, защото Джуд направи нещо, което другите не. Той се върна за нея.
Мелина Маркета
Аз съм твой брат. Трябваше да бъда твой брат, преди някой от нас да се роди. Кармичен дълг. Изглежда, че съм бил Влад Цепеш или Чингис Хан в минал живот.
Роб Търман
Тя никога не се е чувствала по-жива, отколкото когато лежеше умираща в ръцете на Хан Алистър.
Синда Уилямс Чайма
"Това, че си враг на моя враг, не означава, че си ми приятел", помисли си Хан.
Синда Уилямс Чайма
Чингис хан постановява религиозна толерантност към всички свои покорени народи. Така че мисля, че той определено би одобрил нашата конституционна защита на свободата на религията. Мисля, че той би одобрил и начина, по който САЩ успяха да привлекат талантливи хора от цял свят.
Ейми Чуа
В вероятно първият подобен закон навсякъде по света е от Чингис хан, който постанови пълна и пълна религиозна свобода за всички.
Джак Уедърфорд
Обожавам вкусна хана.
Мария Шарапова
Това знам. Приличам на баща си. Баща ми изчезна, когато беше на седемнадесет години. Хана веднъж ми каза, че има нещо неестествено в това да си по-възрастен от баща ти. Когато можете да кажете това на седемнадесет години, това е различен вид опустошително.
Мелина Маркета
Тя целуна Бекет и Хан се разкъсваше между желанието да отклони поглед, за да им даде уединение, и желанието да погледне и да види каква е любовта, когато ти е позволено да я имаш.
Мър Лафърти
Въпреки страховитата репутация, която придоби през Средновековието и която все още съществува, Чингис хан изгражда своята позиция и власт бавно, сключвайки споразумения с други племенни водачи и избирайки проницателно своите съюзници. Той също така е подбрал добре враговете си и преди всичко е избрал точния момент, за да се бори с тях.
Питър Франкопан
Може би най-трудният урок, който Хан беше научил, беше, че никой не е чисто лош или добър. Всички изглеждаха като смесица от двете.
Синда Уилямс Чайма
...обвиненията по адрес на Хана се обръщаха към мен самия. Аз я обичаш. Не само я обичах, аз я избрах.
Бернхард Шлинк
Чингис хан е бил любител, ученик в сравнение със Сталин. Кремълската клика води безмилостна война срещу тяхната страна и срещу техния народ.
Виктор Кравченко