Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мошеник"
Има един начин да разберете дали един човек е честен - попитайте го. Ако той каже "Да", вие знаете, че е мошеник.
Граучо Маркс
Честността е прекрасно нещо, ако всички около вас са честни, а вие сте мошеник.
Хайнрих Хайне
Няма нищо по-лошо, от това да се похвали един мошеник.
Роберт Шуман
Всеки мошеник разчита на лошата памет на този, който трябва да излъже.
Юлиус Фучик
Мъченическата смърт доказва, че човек не е бил мошеник, но не доказва, че той не е бил глупак.
Чарлз Кейлъб Колтън
Познавам ме и близките ме познават. Но за съжаление външният свят смята, че съм някакъв мошеник.
Бени Хин
Има понякога странни заблуди. Например мошеникът не се счита за безчестен човек, а само за ловък.
Жозе Саниал-Дюбеи
Вместо това те избраха измамник, невеж мошеник, който жадуваше обожание и правеше и казваше всичко, което е необходимо, за да спечели. Това ги разкъса още повече.
Реймънд Хури
Момчето е мъж в миниатюра и въпреки че понякога може да проявява забележителна добродетел, както и характеристики, които изглеждат очарователни, защото са детски, то също е интригант, самолюбец, предател, Юда, мошеник и злодей - накратко, човек.
Робъртсън Дейвис
С хората в Стамболийски искаме да разкажем на Христо Иванов как се правят демократични избори според Бойко Рашков. Да ровиш в старите дрехи на 80-годишни пенсионери и да ги обвиняваш в купуване на гласове! Това ли означава реформа според,,демократите"?! Госпожата с петте процента и господин Христо Иванов ги интересува само едно-министерски постове и власт. Ние не искаме да сме на една ръка разстояние от това продажно мнозинство, искаме да сме на хиляди километри от тях! Разбираемо е, че Стефан Янев излезе от задния вход на парламента днес, след като нарекоха финансовия му министър мошеник. Ние отдавна предупредихме за схемите на Асен Василев и неговия приятел Румен Спецов!
Бойко Борисов
Ами царя? Казах ли ви че е мошеник. Дойде и ви обра. Само моите имоти още не е взел, защото са в чужбина. На българите като им вземат всичко - да ходят да спят по хотелите на Миленчо Велчевия. Още преди няколко месеца казах, че НДСВ е групировка. Всички ги разкриха.
Христо Стоичков
Човекът, който нарушава правилото за реципрочност, който приема, без да прави опит да върне доброто дело на другите, определено не е харесван в социалната група. ... "Муфтаджия" и "мошеник" са неприятните прозвища на такива хора.
Робърт Чалдини
Надеждата е мошеник, който непрекъснато ни мами. Лично за мен щастието започна, когато я загубих окончателно. Охотно бих изписал на вратата на рая стиха, който Данте изписа на вратата на ада: "Lasciate ogni speranza, voi ch' entrate." - "О, вие, що пристъпвате през този праг, надежда всяка тука оставете."
Никола дьо Шамфор