Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Подпис"
Всяка мисъл, която произведеш, всичко, което кажеш, всяко действие, което направиш, носи твоя подпис.
Тик Нят Хан
Ако от живота се зачеркнат грешките, ще остане може би само подписът.
Генадий Малкин
По време на мандата ми японското правителство се съгласи сключването на Договор за неразпространение на ядреното ядро и го подписа, провеждайки политика в хармония с признатото открито желание на хората.
Ейсаку Сато
Мисля, че един аромат е по-скоро подпис, отколкото дори това, което носите - нещо, което ще запомните повече по пътя, отколкото ризата.
Райън Рейнолдс
Бездетните експерти по отглеждането на деца също ме вкарват сълзи от смях в очите ми, когато казват: Обичам децата, защото са толкова честни. В ЦРУ или КГБ няма агент, който да знае как да прикрие кражбата на храна, как да фалшифицира че спи, или как да подправя подписа на родител като дете.
Бил Козби
Другари, не виждате ли, че сега вече не сме роби на разпадащата се турска държава, а сме роби на европейските велики сили, пред които Турция подписа своята пълна капитулация в Берлин. Затова трябва да се борим за автономията на Македония и Одринско, за да ги запазим в тяхната цялост, като един етап за бъдещето им присъединяване към общото Българско отечество.
Гоце Делчев
Имахте само един шанс за подпис в живота, но повечето хора не оставиха впечатление.
Мег Уолицър
Не е елитарно да се признае, че всеки има уникален подпис и всеки е различен.
Франк Гери
Всеки има желание, ако не и нужда, да използва своите индивидуални подписи. Всеки път, когато хората се срещат, за да говорят за проект, дори задушни стари бизнесмени, те казват, че искат да създадат нещо ново.
Франк Гери
Теса беше убедена, че чудо често ни играе, като поставя подписа си под привидно обикновени неща и след това изчаква дали ще успеем да дешифрираме това послание правилно.
Вида Огненович
Опитвам се да удовлетворя желанията на хората да имат персонализирани книги. Това е стойност или характеристика на библиофилията, която може да изчезне. Как подписвате електронната си книга? Идеята хората да стоят на опашка, за да получат моя подпис в книгата си, е трудно да ги откажа.
Крис ван Алсбърг
Скоро си говорихме с нея на тази тема и се шегувахме, че никога не съм подписвал. Но за мен подписът не е нещо, което ще скрепи и ще запази отношенията ви, нито ще помогне по някакъв начин на чувствата ви.
Димитър Рачков
От медиите разбираме, че НАТО е в пълна бойна готовност, а правителството мълчи! Можем ли да осъмнем в състояние на война и да не знаем какво се случва?Давано ли е разрешение и искано ли е такова за разполагане на съюзническа техника на българска територия?Ние сме член на НАТО и бойната готовност на Алианса означава бойна готовност и на българската армия. Какво правим ние? Правим се, че няма проблем, че не го забелязваме и не участваме в решението? Това означава, че сме в пълна международна изолация!ГЕРБ внасяме 59 подписа на народни представители за свикване на извънредно заседание на Народното събрание. Като парламентарна република трябва да дадем ясен мандат на правителството, да бъдем по-единни отвсякога и да отстояваме българския национален интерес.
Бойко Борисов