Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сантиметър"
Просветлението е като ежедневно съзнание, но на два сантиметра над земята.
Д. Т. Судзуки
Победата се печели не в мили, а в сантиметри. Спечелете малко сега, задръжте земята си и по-късно спечелете още малко.
Луис Л'Амур
След като влезете в темпото си, камерата става като друг човек в стаята. Това е като да си в един много малък театър, където няма да се измъкнеш от нищо, защото публиката е на сантиметри далеч от теб.
Сафрън Бъроуз
Основните характеристики на високата сграда са, че тя е възвишена. Трябва да е всеки сантиметър нещо гордо и надигащо се, издигащо се в пълна възторг, така че отдолу нагоре да бъде единица без нито една разминаваща се линия.
Луис Съливан
Това, че показах на хората тялото си без дрехи, не означава, че съм показала всеки сантиметър от душата си.
Мадона
Трябва да се предприеме всяка стъпка, която създава една работа за безработен в момента европеец. Всеки сантиметър бюрокрация, която извежда някого от работа, трябва да бъде скъсан.
Тимоти Гартън Аш
Когато си влюбен, не е нужно да правиш нищо. Можете просто да бъдете. Можеш просто да мълчиш в света. Не е нужно да мърдаш и сантиметър.
Чарлз Бакстър
Предвид милиардите неврони, това означава, че в един кубичен сантиметър мозъчна тъкан има толкова връзки, колкото са звездите в галактиката Млечен път.
Дейвид Игълман
Дори и да сте на сантиметри от финала, никога не приемайте успеха за даденост.
Дийн Карнасис
Може би принудата да запълни всеки сантиметър пространство беше, защото го караше да се чувства по-малко сам.
Клеър Пули
Толкова съм готина и възхитителна, красива, остроумна и остра! Обичам всеки сантиметър от мен! Кой не би?
Крис Кар
КОГАТО ВАШИЯТ СВЯТ е малък, ти научаваш всеки сантиметър от него. Можете да го проследите в тъмното; навигирате в него в съня си.
Кристина Бейкър Клайн
Да правиш нещата както ги виждаш, да следваш сърцето си и душата си, това е чистата артистична целокупност. Няма значение дали косата е шест или шестдесет сантиметра дълга, дали на очите си имаш грим или не, дали рифовете са в една или друга тоналност, дали усилователите са Маршал или не, всичко това няма значение ако правиш нещо за правилната кауза, което за мен значи да го правиш за себе си!
Ларс Улрих