Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отзив"
Хвалата и критиката ми се струват, че действат точно на едно ниво. Ако получите страхотно ревю, наистина е вълнуващо за около десет минути. Ако получите лош отзив, това наистина е смазващо за десет минути. Така или иначе, продължавай.
Ан Патчет
Не мисля, че е полезно някой да спори с отзиви.
Боб Удуърд
Общите отзиви на читателите обикновено са доста безполезни. 99% от хората дават обратна връзка, която е неуместна, глупава или просто грешна. Но този 1% от хората, които дават добра обратна връзка, са безценни.
Такър Макс
Лошите отзиви вече не ми влияят, понеже аз съм уверена в себе си.
Деми Ловато
Трябва да въздаваме възмездие. Не просто да игнорираме подвеждащата информация, въпреки че тази защитна тактика определено ни е нужна, трябва да предприемаме агресивна контраатака. Винаги, когато има възможност, би трябвало да жилваме онези, които са отговорни за подправеното общоприето поведение. Не бива да купуваме никакви продукти, представяни с реклами, в които има престорени "непринудени отзиви".
Робърт Чалдини
Ако човек е чувствителен към критиката, то колкото и да е талантлив, такъв жесток отзив към неговата работа може да го лиши от увереност в себе си за цял живот.
Орисон Сует Марден
Когато разказите ми бяха преведени на други езици и получиха добри отзиви в международната преса и спечелиха награди, някои арабски фестивали и вестници започнаха да се интересуват от това, което създадох. Този внезапен арабски интерес е форма на лицемерие и глупост.
Хасан Бласим
Вашите реални и потенциални клиенти неизбежно ще научат за негативния опит на онези, които са имали работа с вас. Хората са по-склонни да пишат ужасяващи отзиви, отколкото да споделят невероятните преживявания, които вашата компания е оставила с тях.
Брайън Солис
Полезно е да получите обратна връзка за работата си и мисля, че научавате много от четенето на работата на други хора и отзивите им.
Гейл Хъниман
Обичам науката. Мразя предположението, суеверието, преувеличението и фалшифицираните данни. Покажете ми изследванията, покажете ми резултатите, покажете ми заключенията - и след това ми покажете някои квалифицирани партньорски отзиви за всичко това.
Клер Лазебник
Отзивите, които получавам, са, че книгите ми са честни. Не захаросвам нищо. Животът наистина е труден.
Лори Халсе Андерсен
Жената, сложила си руж, струва ми се няма право да се гордее с ласкавите отзиви за цвета на нейното лице: тези отзиви по-скоро би трябвало да й напомнят за впечатлението, което би произвело естественият цвят на нейното лице и неговата противопложност с изкуствения руж. Нищо не представлява такова очевидно доказателство за малодушие и лекомислие като тщестлавието от незаслужените похвали. Това именно наричаме тщеславие.
Адам Смит
Най-честата ни реакция към критиката е да се крием, избягвайки отрицателните отзиви, като по този начин (каква ирония?) всъщност осигуряваме провала си. Единственият начин да се пресече тази порочна практика е да бъдем забележителни. А единственият начин да избегнем критиката е да бъдем скучни и предвидими... прекрасен избор, нали?
Сет Годин