Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Срамежливост"
Не казвам това, което чувствам, и хората често приемат това за срамежливост, дори за доброта.
Ейми Блум
Ако беше само до външноста, аз никога не бих станала модел - в действителност мнозина ме смятат за грозна. Но аз направих моя запазена марка "поглед вълчица". В младоста аз гледах така от мъчителна срамежливост, а по-късно защото този поглед ми донесе милиони долари.
Кейт Мос
Прекомерната срамежливост често се превръща в пречка по пътя към съвършенството.
Мурасаки Шикибу
Читателят вече знае, че от ранна възраст е загубила две от най-добрите качества на една жена: срамежливост и способност да различава доброто от злото.
Рафаело Джованьоли
Срамежливостта приема много форми. Някои хора са плахи и меки, други са плахи и недостъпни. Или, както в случая с Джош, плах и облечен в рицарски доспехи.
Сали Торн
Особеностите на детството ми, постоянното преминаване през толкова много различни култури, това, че винаги съм аутсайдер, може да са ме направили необикновено самодостатъчен, но също така е възпитало известна непривързаност, усещане, че светът е по-скоро място за изследване отколкото наистина обитава. Това се проявява като някаква срамежливост, дори плахост.
Скот Андерсън
Мисля, че не съм роден търговец, със сигурност, но ако имам продукт, в който наистина вярвам, мога да преодолея част от срамежливостта си и да премина през нещата, които не са естествени за мен.
Фил Найт
Меланхолия, отчаяние, срамежливост, егоизъм - ето жестоката разплата за високите умствени дарования.
Чезаре Ломброзо
Истинското безстрашие е продукт на нежност. Идва от това да позволиш на света да гъделичка сърцето ти, твоето сурово и красиво сърце. Вие сте готови да се отворите, без съпротива или срамежливост, и да се изправите пред света. Вие сте готови да споделите сърцето си с другите.
Чогям Трунгпа
Преодолях срамежливостта си от много години на публични събития.
Алекс Хонълд
За съжаление Флорида е мека за елемента на срамежливостта и очевидно няма правила за видовете реклами, които може да направи адвокат.
Карл Хайасън
Срамежливостта никога не е помагала на никого да направи нещо.
Кати Хапка
Иронията е срамежливостта на човечеството.
Жул Ренар