Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ръкав"
Не мога да понасям политици, които носят Бог на ръкавите си.
Тони Блеър
Истинският лидер винаги държи в ръкава си елемент на изненада, който другите не могат да схванат, но който поддържа обществеността му развълнувана и без дъх.
Шарл дьо Гол
Може да е бил наивен, но не му пукаше; каза, че по-скоро ще умре със сърцето си в ръкава, отколкото да стане поредният циник.
Колъм Маккан
Аз съм доказателство, че американската мечта все още съществува. Все още е жива и здрава. Има само един трик, трябва да сте готови да запретнете ръкави и да работите много, много усилено.
Паула Дийн
Пред миналото - преклони глава, пред бъдещето - запретни ръкави.
Хенри Луис Менкен
Зрението е едно от най-лесно измамените сетива. Бих могъл да накарам една монета да изчезне и очите ти да повярват, че е изчезнала, дори и да беше само в ръкава ми.
Меган Чанс
Ако искате да се справите с тревожност, с вътрешно напрежение, с депресия, трябва да навиете ръкавите и да промените себе си - да промените навиците и начин на мислене.
Андрей Курпатов
За разлика от мен, Рене не беше срамежлива; тя беше истински угодник на хората. Тя се притесняваше твърде много какво мислят хората за нея, носеше сърцето си в ръкава си, очакваше твърде много от хората и се нараняваше твърде лесно. Пазеше чуждите тайни като шампион, но разказваше своите твърде бързо. Тя очакваше светът да не я мами и винаги се изненадваше, когато го правеше.
Роб Шефийлд
На хората, които носят риза с къси ръкави под якетата, не могат да се довериш.
Сандро Веронези
Какъв среднозападен човек беше той, един напълно безбедрен човек със сърце на обичайното място, в ръкава, на видно място.
Чарлз Бакстър
В някои отношения не се чувствам така, сякаш имах избор. Поглеждайки назад към детството си, дори преди да мога да чета и пиша, измислях истории. Обичам да чета и обичам да разказвам истории, а моментите в живота ми, когато съм се опитвал да игнорирам тази част от себе си, малко съм полудявал. Героите започват да ме дърпат за ръкавите, думите започват да ме преследват и като цяло се чувствам неудовлетворен. Наистина да си писател звучи повече като психично заболяване, отколкото като професионален избор.
Шанън Хейл
Обезсърчението е отрицателна емоция с повече от един трик в тъмния му ръкав. Измамва ви да живеете психически или емоционално точно на мястото, което искате да напуснете. Зарязвайте трайно всяка такава скръб, като се осмелите да прозрете тази измама на несъзнателния ум. Имате дестинация далеч отвъд мястото, където се намирате днес.
Гай Финли
Арогантността е убиец и носенето на амбиция върху нечий ръкав може да има същия ефект. Има фина граница между арогантността и самоувереността.
Джак Уелч