Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Парашут"
Не съм страхлива. Убивам всички паяци в къщата си; планирам летене с парашут. Аз съм За женската сила, аз съм доста самодостатъчна.
Елизабет Банкс
Преди няколко години на въпроса, какво бих направил пет минути преди края на света, аз отговорих: бих скочил с парашут. Сега аз бих предпочел да съм зает с това да правя любов с жена ми.
Венсан Касел
Хубаво е да имате много неща, които се случват веднъж в живота си. Ако имате възможност да скочите с парашут, отидете на парашут. Ако ви предложат да участвате в странна пиеса на Шекспир в Сан Диего, облечете чорапогащник и извадете някакъв ямбичен пентаметър.
Нийл Патрик Харис
Започнах да скачам с парашут, защото обичах идеята за свобода.
Феликс Баумгартнер
Това, че никой не се оплаква, не означава, че всички парашути са идеални.
Бени Хил
Обикновено, когато скоча с парашут, дори през зимата, нося много тънки ръкавици. Искам да съм гъвкав, с бързи реакции.
Феликс Баумгартнер
Отсъствието на жалби за качеството на парашутите, съвсем не означава, че са направени безупречно.
Бени Хил
Пробуждане е скок с парашут от сън.
Тумас Транстрьомер
Скачането с парашут е все едно да се занимаваш с любов с небето.
Фаусто Брици
Лошата новина е, че падаш във въздуха, нямаш за какво да се закачиш, нямаш парашут. Добрата новина е, че няма основание.
Чогям Трунгпа
Психиатрията на това място е като сервиране на храна по време на полет в средата на самолетна катастрофа. Ако исках да те оправя, като лекар, трябва да ти дам парашут, а не сандвич със сирене и туршия.
Крис Клийв
Разумът, като парашутите, функционира по-добре, когато е отворен, но като юмруци по-силно удря, когато е затворен.
Л. Е. Модезит-младши
Страхливецът никога няма да се качи на самолет без парашут. но и никога няма да скочи с него.
Веселин Георгиев