Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Глупачка"
Аз не играя игри, а винаги прямо казвам, каквото ми е на ума. Да показва стеснителност е за глупачките. Ако мъжа се плаши от твоята честност, значи, той не е този, който ти е нужен.
Мила Кунис
Защо всички глупачки са такива... жени?
Фаина Раневска
Най-добрите слуги на хората, като най-добрите камериери, трябва да шепнат неприятни истини в ухото на господаря. Придворната глупачка, а не глупавата придворна, която кралят най-малко може да си позволи да загуби.
Уолтър Липман
Носът ме сърбеше и си знаех, че ще трябва да пия вино или да целувам глупачка.
Джонатан Суифт
Не се боя да стана глупачка в очите на другите, от това никой не е застрахован.
Анджелина Джоли
Някои жени са по-умни от други глупачки само по това, че осъзнават своят глупост. Разликата между едните и другите е само в това, че едните считат себе си за умни, оставайки си глупави; а другите си признават, че са глупави, без да стават от това по-умни.
Василий Ключевски
Ако мъжете ценяха у жените преди всичко ума, щеше да има много по-малко глупачки.
Аркадий Давидович
Животът е борба с глупаците. И особено с глупачките.
Аркадий Давидович
Или тя има свръхестествено самообладание, или е глупачка, помислих си аз. Нито една от тези възможности не ме харесва.
Ан Леки
Аз съм ексцентричка, признавам си, но не съм глупачка.
Заха Хадид
Чета цялата си работа на глас, докато работя - това затрудни малко адаптирането към пенсионирането на съпруга ми. Мога да извикам крещящите части, ако съм сама в къщата, но, разбира се, се чувствам глупачка, ако някой е там, за да ме чуе.
Карън Джой Фаулър
Ако съм научила нещо като жена, това е едно и също нещо: ако не знаеш какво да правиш, направи се на глупачка!
Л. С. Хилтън
42 процента от младите бъркат любовта с желание да правят секс. И когато се наситят на секс, гледат се един друг и виждат, че тя е глупачка, а той - глупак. И се разделят.
Мирзакарим Норбеков