Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Заведение"
Консумацията на месо е също толкова опасна за общественото здраве, колкото и употребата на тютюн... Време е да разгледаме законно отговорните производители на месо и заведения за бързо хранене.
Нийл Барнард
Можете да поставите най-великия ресторант за морски дарове до средностатистическа заведение за пържоли в градски район и това заведение за пържоли ще направи повече бизнес от заведението за морски дарове. Ако отидете до водата, можете да поставите средно заведение за морски дарове до най-великата къща за пържоли и хората ще ядат морски дарове.
Тилман Фертита
Ако Макдоналдс е добро заведение, защо нашите хора умират на 57 години?
Владимир Жириновски
Ние не ходим пеша. Преяждаме, защото сме улеснили преяждането. Имаме заведения за бързо хранене на всеки ъгъл. Между другото, "ние" сме всички ние. Не е правителството. Всички ние правим това заедно.
Мехмет Оз
Първоначално не можехме да бъдем заведение, защото нямахме пари. Бяхме партизански търговци и все още сме малко. Но тъй като станахме номер 1 в нашата индустрия, трябваше да променим нашата култура и да станем малко по-планирани.
Фил Найт
Настоящото образователно заведение, цитирайки само една група, закрива миналото, така че нашите деца нямат начин да сравняват фактите от историята с изкривената версия, популяризирана от пристрастни светски историци.
Гари Демар
Телевизията преподава непрекъснато. Има по-голямо образование от училищата и всички висши учебни заведения.
Маршал Маклуън
Честен барман: този, който печели малко по-малко от собственика на заведението.
Робърт Орбън
Жалко, че не съществува учебно заведение, където учат да се слуша.
Лий Якока
Правенето на промени в заведенията за бързо хранене, които съставляват толкова значителна част от американската диета, дори ако цифрите не са впечатляващи, ще имат важни здравословни страни.
Дейвид Пърлмътър
Каквато е табелата, такова е и заведението, нали така?
Джеймс Кейн
Вярвам в правосъдието, в Господ и в хубавите жени! Има хубави луксозни заведения. Аз съм откривателят на нощните еротични заведения. И съм приятел на мутрите. И ги обичам, защото те са първи."
Димитър Маринов
Ще отбележа празника в тесен семеен кръг, в компанията на Анита и на моя син. Чувствам се влюбен и щастлив. Какво повече? Не съм правил голям рожден ден от 39-тата си годишнина. Поканих около 80 души, а дойдоха 110. Беше голям купон до сутринта в заведението на Хилда Казасян. Остана ми страхотен спомен. След това съм празнувал все в тесен семеен кръг от 25 души и обикновено ги каня на вечеря. Това, което ме радва е, че имам истински приятели. Зуека е един от тях. Радвам се за него, но и страдам, защото ми липсва. Много е смел в постъпката си. Аз нямам такава смелост. Знаех за решението му няколко месеца по-рано. С него сме преминавали през всякакви ситуации. Той е от хората, които не можеш да не обичаш.
Димитър Рачков