Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Паспорт"
Връчих паспорта си на имиграционния служител, той погледна в него, погледна към мене и каза: "Какво си ти?"
Грейс Хопър
Ръцете са визитната картичка на момичето; Шията е нейният паспорт; Гърдите са задграничен паспорт.
Коко Габриел Шанел
Възрастта е по-важна в паспорта, отколкото на трасето.
Михаел Шумахер
Ако човек харесва живота, ако умее да се наслаждава на всяка минута, прекарана на тази земя, ако знае как да намира радост за себе си дори в малките неща, значи е млад, каквито и цифри да са записани в паспорта му.
Олег Рой
Пророкът може да бъде и в своята страна, но непременно с чуждестранен паспорт.
Доминик Ополски
Исках да живея вечно като циганско момиче; Исках да живея вечно като дете, падайки в заешка дупка. Бях изпълнена и двете желания, само за да открия, че безсмъртието не е това, което беше обещало да бъде; вместо паспорт към бъдещето, това беше хомот, който ме обвърза с миналото.
Мелани Бенджамин
Често казвам, че бедността няма нужда от паспорт, за да пътува.
Оскар Ариас Санчес
Птиците никога не са имали нужда от паспорти... Ние винаги сме мислили, че птиците могат да отидат, където искат, а ние не можехме, наистина. Птиците бяха много символ на... свободното движение за мен.
Петер Сис
Човешката природа е да си представя, да се поставя на мястото на другия. Миналото може да е друга държава. Но единственият необходим паспорт е съпричастност.
Джералдин Брукс
Бях на река Меконг между границата на Тайланд и Лаос. Бях там, за да открия неуловимия гигантски сом в Меконг, но граничната полиция беше подозрителна. Заедно с филма ми конфискуваха паспорта и започнаха да отправят обвинения за моите политически привързаности.
Джереми Уейд
Г-н Атанасов, правилно не ви дават паспорта. Има си ред, жалвайте се от главния прокурор.
Татяна Дончева
Какво от това, че на Ърл Бойкинс му се виждат обувките на снимката на паспорта?
Иво Иванов
Много тайни ни е оставил Той (Дядо Господ), и първата е неговата самоличност - кой го е родил, от каква социална среда произлиза, какви са политическите му убеждения, защо е бездействал до дядовската си възраст и изобщо способен ли е да нанесе някои по-конкретни данни в паспорта си, ако въобще има документи за самоличност...
Ивайло Петров