Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Парфюм"
Колкото по-евтин е парфюмът, толкова по-силен е мирисът.
Габриел Лауб
Няма жени, които не обичат парфюми, има жени, които не са намерили миризмата си...
Мерилин Монро
Може ли някой да си припомни любовта? То е като да се опиташ да събереш мириса на роза в буркан. Може да видиш розата, но не и парфюма.
Артър Милър
За да привличам мъжете, аз си слагам парфюм, наречен 'Нов интериор на колата'
Рита Ръднър
Но наличието на парфюм и лиценз като цяло е финансова необходимост. Дизайнерът трябва да извлече парите, похарчени за прототипи и всякакви подобни неща.
Вивиан Уестууд
Миришеше на парфюм и смърт. Смъртта беше е по-силна.
Реймънд Чандлър
Любовта е свещена. Красотата е свещена. Цветята са свещени. Птиците са свещени. А свещеността носи парфюма на любовта и състраданието. Затова любовта и състраданието са ароматът на свещеността. Звучи доста поетично, но... Бог Е поезия.
Васант Лад
Аз се мия със собствен сапун - нося си собствен парфюм... лягам на собствените си чаршафи... имам собствени хранителни продукти. аз живея на себе си.
Пиер Карден
Вкусът и любовта не са слугите на волята. Любовта е и трябва да бъде свободна. Изгрява от сърцето като парфюм от цвете.
Робърт Ингерсол
На излизане той - о, как искам да повярвам - вдъхна флорален аромат на момински парфюм, все още съблазнително във въздуха.
Бен Мезрич
Първият известен парфюмерист беше жена Тапути, надзирател в дворец в Месопотамия през второто хилядолетие пр. Н. Е. Глинените таблетки ни казват, че тя е използвала масло, тръстика, цветя, смола и вода за направата на парфюми чрез процес на дестилация и филтриране.
Валери Ан Уорууд
Какво може да бъде по-силно от обонятелните спомени? Връзката с аромата е интимна, химическата реакция между кожата и парфюма е тайнство.
Гаспар Улиел
Например, винаги правехме грешки с непознатите продукти около нас и един път майка ми изпръска парфюма ми в устата си, мислейки, че това е спрей за дъх. Когато спря да ми затваря устата и да ме псува, тя избухна в смях. Никой от нас не можеше да спре, докато по лицата ни потекоха сълзи.
Йонми Парк
В храма не се позволява да се каже и дума на стоящия редом,- дори някой да е срещнал приятел, когото не е виждал отдавна,- това се прави извън (свещените стени). Църквата не е бръснарница, не е дюкянче с парфюми, не е работилница, а място обитавано от Ангели и Архангели, Царство Божие, самото Небе.
Йоан Златоуст