Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Охрана"
Разширените култури обикновено са достатъчно сложни или са били достатъчно сложни в някакъв момент от миналото си, за да осъзнаят, че на лисиците не трябва да разчитат за охраната на кокошките.
Джейн Джейкъбс
Патриотизмът означава екипирани сили и подготвени граждани. Моралната издържливост означава повече енергия и по-голяма продуктивност както във фермата, така и в завода. Любовта към свободата означава охрана на всеки ресурс, който прави свободата възможна - от светостта на нашите семейства, през богатството на почвата до гениалността на нашите учени.
Дуайт Айзенхауер
Повечето хора, които работят у дома, намират, че нямат ползата от рецепционисти, които служат като лична охрана.
Джудит Мартин
Трябва да платя цена за напускане на исляма и за изказване. Трябва да платя за денонощна охрана заради заплахите за смърт срещу мен.
Аян Хирси Али
Началото на Първата световна война си го спомням с погромите на чуждестранните магазини в Москва. С участието на агенти от охраната и на черносотници под прикритието от патриотични лозунги беше организиран погром над немските и австрийски фирми. В нападенията бяха въвлечени и мнозина, чиято цел беше единствено да се облагодетелстват. Но понеже тези хора не можеха да разчетат табелките на чужд език, те поголовно налитаха и на други чуждестранни фирми – на френски и английски.
Георгий Жуков
Ти си изгубен в собствения си свят, в нещата, които се случват там, и си заключил всички врати. Понякога те гледам спяща. Събуждам се и те гледам и се чувствам по-близо до теб, когато си такъв, без охрана, отколкото когато си буден. Когато сте буден, вие сте като някой със затворени очи и гледате филм от вътрешната страна на клепачите си. не мога да се свържа повече с теб. Някога можех, но не сега и не за дълго време.
Никол Краус
Имам навика винаги да благодаря на полицията и охраната, които ни наблюдават.
Рут Уестхаймер
Прислужниците и домакините са част от живота на Даниел от раждането му. Те избледняват в неговия фон, като охраната на Франко. Те са мълчаливи свидетели, привидно слепи и глухи за всички разговори и несъобразителност. Но те не са слепи и глухи. Всичко е отбелязано.
Рута Сепетис
Италианските жени са толкова красиви, че трябва да им се зачисли военна охрана за да се избегнат изнасилванията.
Силвио Берлускони
Изправен пред решение какво да й кажа и как да й кажа, аз бутилирах. Доверието е такова. След като го загубите, вие започвате да коригирате отношението си към хората, поставяте охрана и филтрирате информацията, която искате те да знаят.
Джили Макмилън
Ако ми кажете кога Бог позволява на християнин да остави настрана оръжията си, аз ще ви кажа кога Сатана е престанал да изкушава. Като старите рицари по време на война, ние трябва да спим със закопчан шлем и броня, тъй като главният измамник ще сграбчи първия ни час без охрана, за да ни направи своя плячка. Господ да ни пази бдителни през всички сезони и да ни даде окончателно бягство от челюстта на лъва и лапата на мечката.
Чарлс Х. Спърджън
"Ползвал съм охрана на НСО. Не съм се притеснявал, тъй като във всеки случай си слагаш главата в торбата." - относно скандала със следене на политици от Национална служба за охрана, 28 юни, Коритаров live.
Николай Свинаров
"Мисля, че имаше слабости в организацията, начинът, по който беше направено - демонстративно. Охраната на този свидетел като на президент на САЩ определено прави лошо впечатление" - по повод скандала охраната на Младен Михалев-Маджо и полицейското насилие над журналист тогава, 17 юни, zaGrada.bg.
Сергей Станишев
Миграционната политика е грандиозен провал на служебното правителство и на Румен Радев. България е в изолация, защото сегашните управляващи успяха да се скарат със съседните ни държави. Заради това градовете ни по границата са пълни с нелегални мигранти.Гърция няма ограда по границата, там натискът е по-голям отколкото по тази с Турция. Причината да има бежански поток в България не е оградата ни с Турция, а загубеният диалог с Брюксел. Като премиер бях мост между Турция и Брюксел, за да се изплащат милиардите евро, отпуснати за съвместната охрана на границата.
Бойко Борисов