Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Рекорд"
Светът не стои на едно място, и космическите технологии помагат да доведем спортните рекорди на нови, свръх нива. Моят костюм е преминал изпитания в десетки лаборатории. В неговия състав влиза елемент, който мога да приема идеално положение във водата. Но плува и подобрява рекорда все още човек.
Майкъл Фелпс
Музиката беше около мен в продължение на дълго време и ще остане и след Рей Чарлз. Просто исках да оставя своята следа, да оставя нещо добро в музиката след мен. Това е голям рекорд, черешката на тортата, но музиката е основното меню.
Рей Чарлс
Нека ти кажа - когато стоях там на върха на света, ти стана толкова смирен. Вече не мислите за счупване на рекорди, не мислите за получаване на научни данни - единственото нещо, което искате, е да се върнете живи.
Феликс Баумгартнер
Прескачането и преодоляването на звуковата бариера няма да бъде просто чупене на рекорди или друго екстремно събитие, което приключва, след като мисията е изпълнена.
Феликс Баумгартнер
Винаги съм казвал: рекордите са нужни, за да ги подобряват.
Кристиано Роналдо
Бог и Родина - безпогрешна двойка, чийто рекорд, що се отнася до гнет и пролята кръв, не може да бъде надминат от никого.
Луис Бунюел
Рекордите съществуват за това, да ги побеждаваме.
Майкъл Фелпс
Поставяй рекорд само за да победиш някого, ако ли не - ти си просто самовлюбен идиот.
Михаел Шумахер
Рекордите се правят за това, че в последствие да бъдат подобрени.
Уейн Грецки
Искам да вдъхновя следващото поколение. Искам да бъда в контрола на мисията с някой по-млад от мен, който иска да счупи моя рекорд.
Феликс Баумгартнер
Изкачването за рекорди за скорост вероятно ще стане по-популярно, мания, която току-що започна. Катерачите се катерят не само за да видят колко бързо и ефективно могат да го направят, но далеч по-лошо, за да видят колко по-бързо и по-ефективно са от парти, което направи същото изкачване няколко дни преди това. Изкачването става второстепенно, не по-важно от състезателна писта. Човекът е изправен срещу човека.
Ивон Шуинар
Англичаните винаги са се чувствали задължени да държат рекорда на една миля.
Роджър Банистър
Новината днес обаче е липсата на новина. Най-сетне няма температурни рекорди.
Емил Чолаков
Официално лятото идва от днес, но неофициално летните жеги ни мъчат от доста време. А специално в чест на идването си днес лятото изпочупи половината рекорди в страната.
Емил Чолаков