Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имидж"
Който контролира медиите, имиджите, контролира културата.
Алън Гинсбърг
Необходима е голяма доза смелост и независимост, за да решите да създадете свой собствен имидж, вместо този, който обществото възнаграждава, но става по-лесно, докато вървите напред.
Джърмейн Гриър
Желанието на Израел да си сътрудничи тясно със САЩ за защита на американските интереси в региона промени нейния имидж в очите на много официални лица във Вашингтон.
Ицхак Рабин
Ранното влизане е подходящо, когато са налице следните общи обстоятелства: Имиджът и репутацията на фирмата са важни за купувача и фирмата може да развие подобрена репутация, като бъде пионер. Ранното навлизане може да инициира процеса на обучение в бизнес, в който кривата на обучение е важна, опитът е труден за имитация и той няма да бъде анулиран от последователни технологични поколения. Лоялността на клиентите ще бъде голяма, така че ползите ще се натрупат за фирмата, която първо продава на клиента. Абсолютни разходни предимства могат да бъдат постигнати чрез ранен ангажимент за доставки на суровини, канали за дистрибуция и т.н.
Майкъл Портър
Сблъсквам се с имиджа на европейския елит като толерантен, докато под носа им жените живеят като роби.
Аян Хирси Али
Но аз не мога да бягам по улицата с меч в ръка. Какво ще си помислят съседите? Прощавай, имидж!
Мег Кабът
Ще разработя свой имидж. Аз съм оригинален мъж. Един и единствен. Просто ми трябва помощ.
Сам Шепърд
Реших, че всички сме изпаднали от имиджа си в даден момент. Че изневеряваме на маската си.
Сантяго Ронкалиоло
Косата винаги е била част от моя имидж, и аз и отделям много внимание.
Туинги
Имиджът на вашата марка е преди всичко емоционална конструкция. Емоцията вероятно винаги е по-силна в люлеещите се хора от разума, но хората обичат да могат да рационализират избора си.
Дрейтън Бърд
...основната задача на рекламата не е да предава информация за даден продукт, а да създаде привлекателен имидж, за който клиентите ще са готови да дадат парите си.
Иън Лезли
Дисни е просто Дисни. Това е компания, която е много добра в това, което прави – контролиране и популяризиране на имидж – докато не се случи нещо, което не може да контролира или прикрие.
Карл Хайасън
Изкуството е техника на комуникацията. Имиджът е най-съвършената техника на всички видове комуникация.
Клаус Олденбърг
При две успешни правителства бе дефиниран нов имидж на България по света. Той бе постигнат от нашия световно-признат лидер.
Николай Василев (политик)