Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Наркоман"
Аз съм яростен алкохолик и яростен наркоман и не бих искал да видя децата ми да вършат същото нещо.
Ози Озбърн
Мисля, че писателите са склонни да са наркомани с опит и мисля, че те също са склонни да искат да бъдат отвън и да гледат навътре.
Огастин Бъроуз
Предполагам, че има всякакви наркомани. Всички имаме болка. И всички ние търсим начини да накараме болката да изчезне.
Шърман Алекси
Все още не съм светец. Аз съм алкохолик, наркоман, хомосексуалист и гений.
Труман Капоти
Накарайте хората да се боят от наркомани, престъпници, многодетни майки, живеещи на социални помощи, имигранти, и пришълци - и вие напълно ще ги контролирате.
Ноам Чомски
При наркоманът няма празници или почивни дни.
Майкъл Слейд
Ние се отнасяме към нашите убеждения със същите пристрастия към наркоманите, които се опитват да отнемат дозата - дозата на познатите догми.
Майкъл Толбот
В това, що се касае до времето, аз съм наркоман: колкото повече го използвам, толкова повече ми е нужно.
Тадеуш Котарбински
Разликата между любителите на секса и наркоманите е, че първият наркотик се произвежда от самия организъм.
Юрий Нестеренко
Но по пътя към леля си, гледайки аптеката, Жана се ужасяваше, че сега в Русия е по-зле да си болна отколкото да си наркоман.
Даря Калинина
Промяната е трудна за всекиго, но за наркоман е почти невъзможна.
Джилиан Лорън
Чувството за праведност е основната промяна на настроението сред религиозните наркомани. Религиозната зависимост е огромен проблем в нашето общество. Може да е най-пагубната от всички зависимости, тъй като е толкова трудно човек да наруши заблудата и отричането си. Как може да има нещо лошо в това да обичаш Бог и да даваш живота си за добри дела и служене на човечеството?
Джон Брадшоу
Алкохолиците и наркоманите много често стават хора, на които в детството не са позволявали да усещат в цялата си пълнота своите чувства. Сега те прибягват към алкохола и наркотиците, че поне за известно време да се върне загубената интензивност на преживяванията.
Алис Милер
Ти беше много добър, когато игра противен наркоман, но не би спечелил награда, ако играеше самия себе си.
Джек Уорнър