Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стадион"
Живота е като стадион – някои идват да се състезават, други да търгуват, най-щастливите да гледат и да се наслаждават. Така и в живота едни се раждат жадни за слава, други – за печалба, а философите – единствено да истината.
Питагор
Целта ми като фронтмен винаги е да се опитам да свия мястото, ако можете, да превърна този футболен стадион в най-малкия клуб в света. Поне трябва да опитате.
Брус Дикинсън
Ако отида на мач, това не означава, че искам да купя стадиона или клуба.
Лакшми Митал
Първата ми работа беше като пазач на местния стадион в града, където израснах. Имаше много прекъсвания и трябваше да карам трактор, така че беше доста добър гиг. Освен това преподавах творческо писане, занимавах се с рецензия и журналистика и се трудих като сценарист.
Оуен Кинг
Егото е смешно - особено суетата на комик. Щом видите, че човек започва да се тревожи за това колко е готин или за това колко стадиона може да запълни, той спира да е смешен.
Рики Джървейс
Сякаш Сокс са минали през стадиона, забивайки залози през гнилото, потънало в паяжини сърце на всеки един призрак, вампир или фен на Янки.
Стюарт О'Нан
За мен е голяма чест, че на мое име са нарекли стадион в Гаскония.
Бишенте Лизаразу
Глупавите хора обичат да се смеят, че в операта пеят: "бягаме, бягаме", а от сцената никой не избягва. Ако някой иска да гледа, как бягат, той трябва да отиде на стадиона, а не в операта.
Джордж Баланчин
Автобусите отидоха до Олимпийския стадион. Влизайки в парада на нациите и застанали на внимание, атлетите бяха подложени на гръмотевично шоу, което завърши с пускането на двадесет хиляди гълъба. Докато птиците кръжаха в паникьосано объркване, оръдията започнаха да стрелят, което накара птиците да се облекчат над атлетите. С всеки доклад птиците пускаха да летят. Луи остана внимателен, треперещ се от смях.
Лаура Хиленбранд
Никога не можете да сравните стадион, пълен с хора, със статистика онлайн... Има нещо в това да виждате лицата на хората и е невероятно [да виждате как] нещата онлайн могат да се превеждат и офлайн.
Лили Сингх
След като националите нямат стадион, ще дойдат да играят ето тука на летището в София.
Иван Славков
Ако играчите бяха въоръжени, нямаше да има достатъчно голям стадион в света, който да побере тълпата.
Ъруин Шоу
"Неприятно е, че паднахме в Дупница, но пък случайният гол на Зелето ни даде възможност да видим Кинг Конг на оградата на стадион "Бончук" (Едуард Ераносян има предвид Велислав Вуцов, който се покатерва на оградата на стадион "Бончук"; 10.2004).
Едуард Ераносян
Заслугата да се кача на кънки дължа на майка си. Тя първа ми показа пързалката на стадион "Дружба". Очакваше да се захласна по фигурното пързаляне. Аз обаче избрах шорттрека. Брат ми ме подкрепи и досега не престава да вярва във възможностите ми на състезател.
Евгения Раданова