Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Текстура"
Миналото се превръща в текстура, атмосфера на нашето настояще.
Пол Скот
Само професионалистът помни самата музика, тембър, тонове и текстури.
Марвин Мински
Не мога да утвърдя Бог, ако не успея да утвърдя човека. Затова потвърждавам и двете. Без вяра в човешкото единство съм гладен и непълен. Човешкото единство е изпълнение на разнообразието. Това е хармонията на противоположностите. Това е текстура с много нишки, с цвят и дълбочина.
Норман Казънс
Живеем в епоха на чудеса, които са толкова обичайни, че може да е трудно да ги разглеждаме като нещо различно от част от ежедневната текстура на живота.
Том Чатфийлд
Обичам да използвам ориз като брашно; Ще смила печен ориз и ще натопя риба в това. Придава красива, хрупкава текстура.
Маркус Самуелсон
Шестте ми любими текстури за есента и зимата са кожа, козина, туид, мохер, кадифе и вълна. Харесва ми, че всички са колкото топли, толкова и модерни и лесни за включване в гардероба си.
Нина Гарсия
Моята къща мечта . . . Всяка стая с различна текстура, различно настроение, различно стихотворение и в основата си скърцаща стълба, плъзгаща се по рафтовете за книги от пода до тавана във вечна стая с дъбови панели, която ухае на кожа и вечност.
Олга Грушина
Беше странно: когато сведеш дори една прохождаща любовна връзка до най-важното - аз я обичах, тя може би ме обичаше, бях глупав, страдах - това стана празно и банално, безсмислено за всеки друг. В крайна сметка това са само моментите, които имаме, целувката на дланта, съвместното учудване на набраздената текстура на ствола на ела или на безкрайността на песъчинките в дюна. Само моментите.
Сюзън Вриланд
Нарисувайте вашата картина с помощта на светлините. Светлините определят текстурата и цвета - сенките определят формата.
Хауърд Пайл
Книгите миришат на мухъл и богатство. Знанията, получени от компютър, са... Той няма текстура, няма контекст. То е там и след това го няма. Ако трябва да продължи, получаването на знания трябва да бъде осезаемо. Трябва да е... миризливо.
Джос Уедън
Винаги панирам кълнове - запазва текстура и подобрява вкуса.
Йотам Отоленги
Обичайте себе си и другите, оценявайте красотата, изкуството и музиката, смейте се колкото е възможно по-често, съчувствайте на болката на другите, така че тя да бъде намалена, дори и само за момент, оценявайте вкусовете и текстурите на ситно приготвена храна, оставете на хладно бризът да гали кожата ви в топла лятна нощ и се насочва към спокоен сън.
Камерън Уест
Животът изисква от нас жертви и трудни решения във всеки един момент. Да живееш не означава да преминеш през празнота от нищото, а по-скоро през мрежа от взаимоотношения между същества, всяко със собствено тегло, обем и текстура.
Кюн-сук Шин
- Какво остава, след като минем? Счупено стъкло на прозореца, пръстен в банята, петно от червило? Това, което разляхме, счупихме, изпуснахме. Прахът се вгражда в текстурата на нашите отпечатъци. Следите, които оставяме след себе си, избледняват или биват отнесени от вятъра. И това е нашият начин да останем живи?
Лорънс Норфък