Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бокс"
Бокс - това е единственият вид спорт, където могат да сътресат мозъка ви, да ви вземат ви вземат парите и да ви поръчат погребение.
Джо Фрейзър
Боксът по-добре от всичко показва това, което става в живота: когато получиш нокдаун, ти трябва да станеш! Всички в своя живот, така или иначе получават нокдауни, но трябва да станеш и да се движиш напред, борейки се до края!
Рой Джоунс младши
Боксът е много красив, много честен спорт. Не знам, защо всички така драматизират... Боксът не допуска грешки. Боксът е сериозна част от моят живот. Той ме е научил и на уважение, и настойчивост, и търпение, и концентрация. Всичко, което аз сега използвам на площадката.
Мики Рурк
Обичам бокса. Има нещо ожесточено за използването на силата на тялото ви по този начин.
София Буш
Когато участвах в "Роки IV", никога не бях виждал филмова камера. И ето ме в този бокс филм.
Долф Лундгрен
Ако момчето и момичето си тръгнат заедно към залеза, хванати ръка за ръка в последната сцена, това добавя 10 милиона към бокс офиса.
Джордж Лукас
Истината е, че всички обръщат внимание на този, който е номер едно в бокс офиса. Но нищо от това няма значение, защото единственото нещо, което наистина съществува е връзката на публиката с филма.
Том Ханкс
Става дума за баланс. Направете филм, който е добър за вашата кариера, а след това направете такъв, който получава добър бокс офис.
Джеймс Марсдън
Боксът наистина е умиращ спорт. Преди години световният шампион в тежка категория можеше да се каже, че достигна най-високия връх в спорта. Дори в тази страна боксьорите бяха герои. Помислете за Хенри Купър и Франк Бруно.
Тайсън Фюри
Много от моите приятели, когато бях на 14 или 15, всички бяха нагоре-надолу, искаха да излязат в петък вечер, а баща ми ме караше да работя много до късно в петък и събота сутрин и дори в неделя сутрин. И когато свърших всичко това, прекарвахме останалото време в разговори за бокс.
Тайсън Фюри
Не са ми плащали милиони лири за никакви битки. Не съм изкарал никакви пари от бокса.
Тайсън Фюри
Боксът смело може да се нарече един от най-жестоките от жестоките видове спортове. Но спрямо останалите той повече от всички прилича на реалният живот.
Виталий Кличко
За съжаление, обичайният подход на съпругата е да се оплаква и критикува, за да мотивира съпруга си да стане по-любящ. Това обикновено се доказва, за толкова успешен, колкото се опитва да продаде боксове към Майка Тереза.
Емерсън Егерих
Най-трудното нещо в бокса е да събереш зъбите си от пода с ръкавицата.
Франк Хъбард