Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ефир"
Пет часа съм в ефир и изтърсвам всичко наум. Опасно? Може би.
Хауърд Стърн
Има неща, които няма да правя в радиото. Искам да кажа, че следващият логичен въпрос е какво няма да направите. Казвам, добре, знаете ли, трябва да разберете, когато сте в ефир.
Хауърд Стърн
Не мисля, че някога ще има постоянно примирие, но вярвам, че медиите трябва да бъдат по-внимателни и да са готови да броят до 10, преди да се впуснат в ефир или в печат.
Боб Удуърд
Всички се пускат в ефир, независимо от расата.
Кийгън-Майкъл Кий
Трябва да се чудим дали цифровите технологии, вместо да улесняват комуникацията, всъщност правят точно обратното. Сега седим сами на клавиатурата и изстрелваме нули и единици в ефира. Офисите са тихи.
Том Ходжкинсън
Виж, не се опитвам да бъда критичен, когато съм в ефир.
Джони Милър
Човек може всичко да разбере – и как трепери ефирът, и какво става на слънцето; но как друг човек може да се секне по-иначе от него, това не може да го разбере.
Иван Тургенев
Хората са готови за всякакви лудости, само да влязат в ефир.
Джийн Райън
...Ние (от шоуто Господари на Ефира) не учим на добро българите. Защото вместо да се опитат сами да си свършат работата, те веднага започват да плашат институциите или властта с нас.
Васил Василев-Зуека
Пошлото ни е заразило. Нещата, които в моето детство само съм чувала, че стават по кафани в циганските махали, ги изнесоха в ефира на националната телевизия. Засипаха ни с чалга, кючеци. Бъдете по-разумни – дайте възможност на българската култура да диша. Наложете не цензура, а чувство за мярка и добър вкус. Всички чалги да вървят по кръчмите!
Гена Димитрова
А пък Ути Бъчваров е една абсолютна свиня, която грухти в ефир по същото време, когато родните пенсионери изнемогват в разни домове. В същия момент това прасе всеки ден ми обяснява за шишчета, кебапчета и т.н. Това е издевателство!
Иван Славов (философ)
Приех наградата с усмивка, но искам да кажа, че не съм съгласен с номинацията на уважаваното от мен шоу "Господари на ефира". Ще кажа само, че съвсем скоро, след два или три месеца, когато истината излезе наяве, аз ще върна тази статуетка. Тогава нека я дадат на този, който истинки я заслужава. Мисля, че тя ще стои хубаво в някоя витрина на Тодор Батков.
Александър Томов
В 5 часа като станеш, е трудно да се подготвяш за ефир ... В 22.30 си лягам (смее се). Водя пенсионерски начин на живот. Но си обичам работата.
Емил Чолаков
Никой синоптик няма да издържи и секунда в ефир, ако говори в хектопаскали на хората.
Емил Чолаков