Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Следване"
Но не намерих никакво положително вдъхновение в следването си, докато наближих деветнадесетата си година.
Георг Брандес
Единствената силна на нашата позиция в противодействието на режима, е в следването на определени принципи. Има демократични процедури, които трябва да се съблюдават абсолютно винаги.
Гари Каспаров
През вековете монументални катаклизми в науката се появяват непрекъснато от следването на насоките, посочени от математиката.
Брайън Грийн
Най-краткият метод за достигане на смелост - това е следване на избраният път и да бъдеш готов да се лишиш от живота си заради справедливостта.
Масутацу Ояма
Мисля, че е важно да присъствате на местата, където работите. Не става въпрос само за извършване на проект, но и за следване на проекта чрез неговото изграждане.
Сантяго Калатрава
Ако дадете само 80 процента лидерство, вашето куче ще ви даде 80 процента следване. А останалите 20 процента от времето той ще води шоуто. Ако му дадете някаква възможност на вашето куче да ви води, то ще се възползва от нея.
Сизар Милан
Църквата съществува предимно за две тясно свързани цели: да се покланя на Бог и да работи за Неговото царство в света... Църквата съществува и за трета цел, която служи на другите две: да се насърчават взаимно, да се изграждат взаимно да се издигнете във вяра, да се молите с и един за друг, да се учите един от друг и да се учите един друг, и да си давате примери за следване, предизвикателства за приемане и спешни задачи за изпълнение. Всичко това е част от това, което е известно като общение.
Н. Т. Райт
Следването въобще не ме вдъхнови. Толкова скучно е да слушаш лекции на професии, които нито веднъж в живота не се е занимавал с бизнес.
Дан Кенеди
Следването на пътя на любовта винаги е истинското желание на вашата душа.
Джеймс Ван Прааг
Това е една от дилемите на иноватора: Следването на максимата, че добрите мениджъри трябва да се държат близо до клиентите си, понякога може да бъде фатална грешка.
Клейтън Кристенсен
Простото следване на стадото няма да работи. По начин, който миналите поколения просто не е трябвало да правят, всеки от нас ще трябва да мисли за това кои сме и как изграждаме живота си и как това отразява нашата идентичност и ценности.
Линда Гратън
...Твърдото следване на план, който вече не отговаря на обстоятелствата, води до катастрофа.
Алън Акселрод
Следвам и култивирам собственото си любопитство. Мисля, че любопитството е една от основните две или три човешки характеристики. Това е нещо, което наистина харесвам в себе си. Искам да разбирам нещата! Искам да разбирам хората! Следването на моето любопитство толкова често ме води до по-добри житейски решения и по-добри бизнес решения, но също така - просто да се чувствам по-добре! Никога няма да се чувствате зле за целия си живот, ако сте обичали хората и сте били любопитни. Искам да кажа, че това е всичко, което искам!
Ханк Грийн
Винаги е уместно да направите цялостен преглед на следвания от вас път.
Наполеон Хил