Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Надзор"
Много от ползите от поддържането на високи нива на страх от тероризма са очевидни. Частните корпорации изсмукват огромни суми пари в брой, докато страхът продължава, докато държавните служители в държавата за национална сигурност и надзор могат да претендират за неограничени правомощия и да работят с неограничена тайна и без отговорност.
Глен Грийнуолд
АНС обикновено се крие в отговор на запитвания в Конгреса относно обхвата на надзора в Америка.
Едуард Сноудън
След като детето ви достигне средно училище, родителите наистина трябва да изчезнат от социалната картина. Децата трябва да измислят свои собствени планове, да продължават със сложните сурови дискусии и да могат да излизат сами без надзор.
Клер Лазебник
В началото на дискусиите за финансов надзор хората биха казали: "Е, това е много сложен проблем, следователно изисква сложно решение". И на тази стъпка бих казал: "Е, почакай малко. Само защото това е сложен проблем не означава, че най-добрият начин на действие е този, който е сложен."
Ларс Питър Хансен
Вземам стероиди, защото те ми дават 5 допълнителни процента. Жените вземат хапчета (контрацептиви). Нещата са сходни. Аз го правя под лекарски надзор.
Арнолд Шварценегер
Аз съм за максимален надзор и минимална регулация.
Джордж Сорос
Биткойн е успешен само поради потенциала си за заобикаляне, липса на надзор.
Джоузеф Стиглиц
Америка е прекарала твърде дълго време в намеса в надзора на твърде много войни на други хора и твърде много други неща.
Майло Янопулос
Съседите са далеч по-добри акустични анализатори за определяне на качеството на живота им в сравнение с всеки акустичен инструмент, оставен без надзор от експерт.
Стивън Амброуз
Най-голямата ни сила не е способността ни да си представяме по-светли дни напред, а това, че сме овластени - във всеки настоящ момент - без усилие да отхвърлим всяка тъмна мисъл или чувство, което, оставено без надзор, намалява нашето щастие.
Гай Финли
Надзорът поражда съответствие.
Глен Грийнуолд
С Патриотичният акт, АНС вече не се нуждаеше от получаване на заповед от съдия за достъп до електронната информация на никого. Родена е държава за надзор, която би затруднила ума на .
Джей Парини
Всяко избрано правителство, което разчита на надзора, за да поддържа контрола над гражданите, които считат надзора за анатема на демокрацията, е престанало да бъде демокрация.
Едуард Сноудън
Тъй като физическият, дигиталният и биологичният свят продължават да се сближават, новите технологии и платформи все повече ще позволяват на гражданите да се свързват с правителствата, да изразяват своите мнения, да координират своите усилия и дори да заобикалят надзора на публичните власти.
Клаус Шваб