Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Анализатор"
Много хора имат репутацията си на репортери и анализатори, защото те са по телевизията и се борят с конвенционалната мъдрост. Много от тези хора никога не са съобщавали история.
Боб Удуърд
Много психоаналитици отказаха да ми позволят да говоря на техните срещи. Бяха изключително енергични, защото преди това бях анализатор и бяха много ядосани на моето управление.
Албърт Елис
Ние танцуваме, за да си върнем блестящата способност да изчезваме в нещо по-голямо, нещо безопасно, пространство без критик, съдия или анализатор.
Габриела Рот
Стила на живота на манипулатора се базира на четири стълба: лъжа, неосъзнатост, контрол и цинизъм. Стила на живота на анализатора е честност, осъзнатост, свобода и доверие.
Еверет Шостром
Еволюцията или Бог в зависимост от вашите предпочитания ни остави с мозъци, които се хващат за първото обяснение, което изглежда отговаря на фактите и нашите собствени нагласи и пристрастия, когато се изправим пред пъзел. Дори умните анализатори развиват плитки, удобни умствени коловози. За да ги извадите, трябва да ги накарате да се чувстват неудобно, да ги накарате да обмислят нови идеи, включително такива, които може да не им харесат.
Марк Хеншоу
Съседите са далеч по-добри акустични анализатори за определяне на качеството на живота им в сравнение с всеки акустичен инструмент, оставен без надзор от експерт.
Стивън Амброуз
Читателите на тази книга, колкото и да са интелигентни и знаещи, едва ли биха могли да очакват да се справят по-добре с подбора на портфолио от най-добрите анализатори в страната. Но ако е вярно, че доста голям сегмент от фондовия пазар често е дискриминиран или напълно пренебрегван в стандартните аналитични селекции, тогава интелигентният инвеститор може да е в състояние да спечели от произтичащите подценявания.
Бенджамин Греъм
Фройдистките терапевти много слушат и много малко убеждават и това беше една от причините в крайна сметка да се откажа да бъда анализатор. Трябваше да си твърде пасивен и да не говориш, и не можеше да даваш домашно на клиентите. Докато все още бях анализатор, написах няколко статии, критикуващи психоанализата, но анализаторите не се вслушаха в моите възражения. Така че най-накрая се отказах от психоанализата, след като я практикувах шест години.
Албърт Елис
Най-големият център за печалба за инвестиционните банки са солидните такси, които те начисляват за поемане на предложения за акции и даване на финансови съвети, а анализаторите излагат тези печалби на риск, ако публикуват отрицателни заключения за компаниите, които плащат таксите.
Алекс Беренсън
Политическите анализатори са склонни да интерпретират резултатите от изолирани избори.
Джейкъб Уайсбърг
Когато пораснах, винаги съм имал мечтата да бъда анализатор на бейзболен отбор в малка лига или нещо подобно.
Джеймс Карвил
Хората на ФБР се жертват много за своята страна и аз съм горд да ръководя тази организация от специализирани агенти, анализатори и професионален персонал.
Джеймс Коми
Въпреки впечатлението, създадено от някои икономически анализатори, икономиката на САЩ не е деликатна малка машина, която трябва да бъде прецизно настроена с точна точност от доброжелателните политици, за да не се разруши.
Едуард Прескът
Професии като адвокати, финансови анализатори, лекари, журналисти, счетоводители, застрахователни агенти или библиотекари могат да бъдат частично или напълно автоматизирани много по-рано, отколкото може да се мисли.
Клаус Шваб
Стойността, която някои анализатори придават на приходите спрямо това, което влагат в печалбата, е неправилна. Ако можете да увеличите реални парични печалби, това е 80% от това, което трябва да направите, а компонентът на приходите е 20%.
Луис В. Герстнер