Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Спин"
СПИН заставя хора да мислят за секса като за потенциално самоубийство. Или убийство.
Сюзан Зонтаг
Ако спасим хората от ХИВ / СПИН, ако ги спасим от малария, това означава, че те могат да формират основата на производството за нашата икономика.
Нгози Оконджо-Ивеала
СПИН е отмъщението на дъждовната гора.
Ричард Престън
Някои казват, че СПИН е дошъл от маймуните и аз се съмнявам, че тъй като живеем с маймуни от незапомнени времена, други казват, че това е било проклятие от Бог, но аз казвам, че не може да бъде това.
Уангари Маатаи
Спинът е най-лошото нещо, което се случи през 20-ти век, след Хитлер.
Мадона
Честно казано, когато видях тези панделки, си помислих, че е някаква кампания срещу СПИН. Жалко, но ми се стори, че те сами са си окачили контрацептивите.
Владимир Путин
Дай на детето любов, смях и мир, а не СПИН.
Нелсън Мандела
СПИН ни е връхлетял с жестоко изоставяне. Принуди ни да се изправим и да се справим с немощта на нашето същество и реалността на смъртта. Принуди ни да осъзнаем, че трябва да ценим всеки момент от славното преживяване на това нещо, което наричаме живот. Учим се да оценяваме собствения си живот на близките си така, сякаш всеки момент може да е последен.
Питър МакУилямс
Над половината от всички случаи на СПИН, свързани с деца, са пряко свързани с нечисти спринцовки.
Джордж Сорос
Жените и момичетата са изправени пред редица проблеми. Започваме със здравето, така че работим много задълбочено върху смъртта на майките, като се уверяваме, че една майка не умира при раждане, като се уверяваме, че има достъп, например, до лекарства за СПИН.
Мелинда Гейтс
Когато стартирах радиопрограмата през 1981, не много хора говореха за сексуалност. Не много хора говореха за СПИН или ХИВ.
Рут Уестхаймер
Бях една от първите, които участваха в набирането на средства за СПИН.
Рут Уестхаймер
Не бъдете наивни. СПИН не е проклятие от Бог за африканците или за черните. Това е инструмент за контрол върху тях, проектиран от някои учени, но не може да знаем кой точно го е направил.
Уангари Маатаи
На прилично разстояние от басейна, за да предпазят важни хора от инфекция, има хиляди червени къщи, крещящи и смеещи се деца, хора, умиращи в агония от СПИН и малария, хиляди къщи, в които не знаят нищо за басейна, където решават как да живеят и освен това как и кога да умрат.
Жил Куртманш
Поради огромния натиск на медиите през последните две седмици, искам да потвърдя, че съм болен от СПИН. Смятах за коректно да пазя в тайна информацията досега заради близките ми. Но настъпи моментът приятелите ми и феновете да научат истината. Надявам се всички да се присъедините към лекарите ми в борбата с тази ужасна болест. Личният ми живот винаги е бил много специален за мен. Известен съм, че рядко давам интервюта. Така ще бъде и в бъдеще.
Фреди Меркюри