Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Маратон"
Следвайки стартовата линия на маратон, независимо от езика, който говорите, от Бога, на когото се покланяте, или от цвета на кожата си, всички ние сме равни. Може би светът би бил по-добро място, ако повече хора бягат.
Дийн Карнасис
Откривам, че съм леко депресиран, ако не движа тялото си всеки ден, така че понякога е също толкова просто като ходене, а друг път е тренировка за маратон или някаква лична цел, която се опитвам да срещна.
Райън Рейнолдс
Правя много маратони по време на тренировки. Ако съм някъде и има маратон, ще се регистрирам и просто ще го пробягам.
Дийн Карнасис
Когато правя екшън филм, това е много физически процес. Това е като бягане на маратон.
Зак Снайдър
Знаеш ли защо хората тичат маратони? ...Защото бягането се корени в нашето колективно въображение, а нашето въображение се корени в бягането. Език, изкуство, наука; космически совалки, звездна нощ, интраваскуларна хирургия; всички те имат своите корени в способността ни да бягаме. Бягането беше суперсилата, която ни направи хора - което означава, че е суперсила, която всички хора притежават.
Кристофър Макдугъл
Животът е маратон, в който спринтът е определен в самият край.
Питър Устинов
Състезанието на живота е маратон, а не спринт.
Антъни Робинс
Ако промените начина си на живот, не забравяйте, че това не е вятърен спринт, а маратон, в който сте се впуснали, и ще можете да останете там.
Мехмет Оз
Хъсът живее живота като маратон, а не спринт.
Анджела Дъкуърт
Когато съм упорита на работа, когато съм дълбоко в нея, няма друго чувство. За мен работата ми винаги е изграждането на нация от нищото. Това е комплектуване на войските. Това е рисуване на платно. Удря всяка висока нота. Това е маратон. Това е Бионсе. И това са всички тези неща едновременно.
Шонда Раймс
Маратон - това е преди всички изпитание на собствените възможности, и числото на съперниците на които се е отдало да изпревари на дистанция, в голяма степен зависи от това, колко успешно сте решили първостепенната задача.
Артър Лидиярд
Това е маратон, не е спринт. Десет години. Петнадесет години. Трябва да ставаш всеки ден, с нова идея, ново завъртане и трябва да я привеждаш в действие, всеки ден.
Джак Уелч
Маратонът е възможност за изкупление. Възможност, защото резултатът е несигурен. Възможност, защото от вас и само от вас зависи да го направите.
Дийн Карнасис
Освен състезанията, аз просто обичам изкуството да бягам, да замислям нови идеи като 50-те маратона в 50 щати за 50 дни. Това е най-добрият израз на това, което обичам да правя, което се бяга, пътува и виждам тази велика страна.
Дийн Карнасис
Животът е маратон, а не спринт. Става въпрос за подход към по-голяма картина.
Иванка Тръмп