Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Комитет"
Комитет – това са дванадесет човека правещи работа за един.
Джон Кенеди
Струва ми се, че където и да съм гледал филм, който се е провалил, това обикновено е било поради намесата на някой ужàсен комитет.
Джон льо Каре
Републиканският национален комитет ме нае и те ме наеха, защото искаха някой, който може да гледа членовете право в очите и да им казва истината.
Франк Лунц
Най-добрият комитет по стандартизация в света е самата природа, но в природата стандартизацията се осъществява главно във връзка с най-малките възможни единици: клетки. Резултатът е милиони гъвкави комбинации, в които човек никога не среща стереотипа.
Алвар Аалто
Комитетът е животно с четири задни лапи.
Джон льо Каре
Когато Нобеловият комитет избра да ме почете, пътят, който бях избрала по собствена свободна воля, стана по-малко самотен път, който трябва да следвам.
Аун Сан Су Чи
Благодарен съм на Нобеловия комитет за признаването на тежкото положение на милиони деца, които страдат в тази модерна епоха.
Кайлаш Сатяртхи
Комитет е група от лица, от които никой не е способен да направи нищо, а заедно решават, че не могат нищо да направят.
Фред Алън
Дързост, надежда, смелост - либийците ги имат в изобилие. Но всички тези скучни дребни неща - като организация, изграждане на комитет - са трудни; вземането на решения и придвижването напред е трудно.
Хишам Матар
Ядосаният човек означаваше мъжа, който се разхожда гол; Комитетът за приятелство беше маската, която обществото слагаше на хората.
Митхат Джемал Кунтай
Сякаш самата новина искаше да ме успокои. Дори самият Джак Изкормвача се беше появил отново като част от поздравителния комитет.
Маурийн Джонсън
Дори и най-левите политици се покланят на създаването на богатство - с преминаването на табелката за събиране на комитетите за политически действия.
Патрик О'Рурк
Не винаги можеше да се довериш на историческите книги. Те казаха разредена истина, истина от комитет.
Упи Голдбърг
Африканските бегачи редовно тренират в САЩ и Европа, а Международният олимпийски комитет изпраща част от парите от игрите на олимпийски комитети в бедни държави, които използват парите за финансиране на собствените си програми.
Алекс Беренсън
Бях провалил психологическото профилиране на терорист. Централният комитет на Червените бригади ме прецени, че съм твърде целеустремен и твърде самоуверен, за да стана добър терорист.
Лорета Наполеони