Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мафия"
Няма нито една сфера на дейност, нито една институция, свободна от най-бруталния вид корупция. Русия отгледа мафия от световна класа.
Дейвид Ремник
Това беше един от най-старите трикове на управление на мафията: дайте им фигура на омраза.
Алистър Рейнолдс
Върховенството на закона трябва да надделее над властта на мафията.
Маргарет Тачър
Няма върховенство на закона, докато мафията не се нуждае от адвокати.
Стивън Холмс
Когато се върна в Ню Йорк - и това е ужасно нещо, за което да се оплача - ям много повече наистина, наистина добра храна, отколкото може би бих искал. Толкова много мои приятели са наистина добри готвачи. Това е все едно да си в мафията.
Антъни Бурдейн
От това, от което великите правителства по света и международните организации се страхуваха, не бяха фанатизирани тълпи, бомби от терористи или заплахи от мафията, това бяха наистина мъже и жени, способни да мислят самостоятелно.
Марио Ескобар
Открих, че светът на най-добрите ресторанти е нещо подобно на света на мафията.
Марко Пиер Уайт
Според мен, има проблеми по-страшни от мафията, например, екологията.
Микеле Плачидо
Момчетата от мафията са просто несигурни хора, които искат парите си. Те са като малки деца на седем години, когато не си проправят път. Познавах такива момчета, които растат в Ню Джърси.
Рей Лиота
Апаратът на комунистическата партия беше най-гигантската мафия, която светът някога е познавал.
Дейвид Ремник
Мафията ще бъде спечелена от армия от начални учители.
Джезуалдо Буфалино
Всичко е театър. Когато мафията реши, така или иначе ще ме убият.
Джовани Фалконе
Разбира се, че все още ще е нужно дълго време да се справим с организираната престъпност от мафиотски тип. Дългото време, не е вечност: тъй като мафията е човешко явление и като всички човешки явления има начало, еволюция и следователно ще има и край.
Джовани Фалконе
Тя осъзнава много малко за Литва и нейните идеи са вървели по линията на съветските бетонни гета, заразени с туберкулоза затвори и безчувствена мафия.
Лене Кобербьол
Срещу мен има 2 разработки в службите.. Ще съдя Иван Костов - да докаже в съда кой, кога и къде е създал мафията.
Любен Гоцев