Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Трилър"
Пиша нехудожествена литература в този стил на трилър. Имам всички факти; Изследвам го. Имам хиляди страници съдебни документи... Опитвам се да вляза в моите истории.
Бен Мезрич
Е, книгите ми - мисля, че един от отличителните белези на моите трилъри е, че те са базирани на действителността.
Брад Тор
Най-отличителният елемент на моите романи е, че се опитвам с каквото мога - в контекста на популярен търговски трилър - да ги накарам да се чувстват автентични. Използването на реални местоположения и реални събития е част от тази автентичност.
Алекс Беренсън
Що се отнася до писането и режисурата, много съм фокусиран върху жанра на трилъра.
Джордан Пийл
Взех решението, че не искам да прекарвам живота си в стаи и да пиша за стаи, или да правя книги, които са проучени конструкции. Мисля, че трябва да излезеш и да го изживееш. Авторите на трилъри и жанрове изглежда разбират това.
Лорънс Озбърн
Всеки филм трябва да бъде трилър, даже ако в него има само скромна любовна история.
Бернардо Бертолучи
Това е истински шпионски трилър, който се случва в реално време. Надявам се, че Заговорът за хакване на Америка ще информира американския електорат за това как Русия проведе пълномащабна политическа и кибер война срещу Америка, започвайки с Уотъргейт 2.0, за да избере Доналд Тръмп за президент на Съединените щати.
Малкълм Нанс
Бих искал да стана мейнстрийм писателка на трилъри, очевидно, защото обичам да пиша тези истории и това е най-добрият начин да си осигурите кариера.
Сара Пинбъра
...Аз не пиша психологически трилъри, а семейни истории, но това е така. Произходът на всичко в света, доброто и злото, е в семейството...
Себастиан Фитцек
Израснах в жанр - на уестърни, шпионски трилъри, научно-фантастични, фентъзи романи, романи на ужасите. Особено романи на ужасите.
Бенджамин Пърси
Целта ми номер едно като писател на трилъри е да ви забавлявам. Но имам шанс не само да забавлявам хората, но да ги накарам да затворят моята книга и да бъда по-умни, като я прочетат.
Брад Тор
За да напишеш дяволски добър трилър, ти трябва убийствено отношение.
Джеймс Фрей
Много се съмняват, че аз именно съм създал "Трилър" на Майкъл Джексън. Това да бъдеш недооценен е велика сила.
Куинси Джоунс
Така че, въпреки че животът като цяло е невълнуващ, когато се окажем в ситуацията, която обичат трилърите, не можем да я изживеем наистина, защото въображението ни е заето от познатите тропи на популярната фантастика. И резултатът от това е един вид тъпо недоумение и усещането, че каквото и да е то не може да се случи. Всъщност мислим тази фраза: това не може да се случи с мен.
Майкъл Грубер
Ако ние съумеем да покажем на младежите, че Свещеното Писание не е по-малко завладяващо внимателния читател, отколкото компютърните игри, трилърите или интелектуалния роман, аз съм сигурен, че учащите се, които ще се обърнат към Библията, ще намерят в нея това, което ще преобърне тяхното мислене.
Иларион (Алфеев)