Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Обед"
Щастие? Добра цигара, вкусен обед и добра жена или лоша. Всичко зависи от това, колко щастие сте способни да издържите.
Джордж Бърнс
Една наистина велика книга трябва да се чете в младостта, отново в зрялост и още веднъж в напреднала възраст, както една хубава сграда трябва да се вижда на утринна светлина, по обед и на лунна светлина.
Робъртсън Дейвис
Между добрият обед и дългият живот има само тази разлика, че в обядът сладкото е в края.
Робърт Луис Стивънсън
Не се доверявам на анкети, откакто прочетох, че 62% от жените са имали любовни контакти по време на обедната почивка. Никога в живота си не съм срещала жена, която да се откаже от обеда си заради секс.
Ерма Бомбек
Има само една разлика между хубавия обед и дългия живот - че на обеда сладкишът идва най-накрая.
Робърт Луис Стивънсън
Почувствах се като полу-смлян обед, погълната от евтин ресторант.
Реймънд Чандлър
Ние живеем в ужасно време. Никой вече не иска да слуша на обед "Металика".
Майкъл Фасбендър
Когато истинското куче получи кост, то спокойно се отправя към своят ъгъл; но когато подадат порция от обеда - той капризничи, като дете!
Марти Ларни
Нито един домашен любимец не скача от стола по време на обед, ако то не е абсолютно уверен, че може да внесе своята лепта в разговора.
Фран Лебовиц
Обществеността търси безплатни обеди, а политическата конкуренция за гласове кара политиците да им предлагат безплатни обеди.
Робърт Мъндел
Целият ми живот минаваше за обеди. Имам съпруг и две котки. И тримата ядат различни неща.
Денис Драгунски
На континента вас ви угощават с добри обеди, в Англия - добри обедни маниери.
Джордж Майкс
Приемането не означава предсказуемост. Сексът не винаги е за 11 през нощта - това е и "среща в хотелска стая по обед". Това, което чувствате по време на срещи, може да съществува у дома, ако не го задушите.
Естер Перел
В началото на обеда на гостите им е тясно, а после – просторно.
Плутарх
Когато обедът струва скъпо ще запомниш цената; когато е евтин – вкусът.
Веселин Георгиев