Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Близнак"
Всяко дете трябва да опита всичко: спорт, музика, изкуство, математика; те могат всичко. Копирането и конкуренцията сега се разглеждат като зли близнаци, но и двете са полезни инструменти.
Тони Бъзан
Поради въртенето на Земята около оста й, на всеки четири минути се издига нов градус на зодиака и по този начин дори хороскопите на близнаците могат да се различават значително.
Макс Хайндел
Вярвам, че суверенитетът е сестра близнак на демокрацията. Ако няма суверенитет, няма и демокрация.
Марин Льо Пен
Когато имате четиригодишни близнаци, често можете да танцувате като глупак. И аз го правя.
Нийл Патрик Харис
Наричат ги близнаци, защото са неразделни. Но нито са братя, нито си приличат. Трудно е дори да се намерят два толкова различни типа.
Рикардо Пиля
Някой ме попита кои три неща бих спасил, ако къщата ми се запали. Казах, котката ми, моят саламандър и един от близнаците.
Рики Джървейс
Вина и срам - католическите близнаци...
Фиона Бартън
Глупавостта е сестра близнак на мъдростта.
Витолд Гомбрович
Търговците в други банки, много от които имаха застави в кулите близнаци, осъзнаха, че първият им инстинкт не е бил да се тревожат за благосъстоянието на колегите си или геополитическите последици от атаката, а вместо това да търсят печеливши възможности за търговия. Тогава пак, парите не накараха ли света да се върти?
Дейвид Енрич
Дори еднояйчни близнаци не могат да имат абсолютно еднакви преживявания и мозъците им не са свързани по същия начин.
Джон Медина
Ако двама души се обичат дълбоко, в следващото въплъщение те ще станат близнаци.
Дидие Дьокоен
Страх и мъжество, сълзи и смях - като близнаци, те винаги са били неразделни.
Ричард Марстън
Околната среда около плода в утробата влияе върху моделирането на върховете на пръстите му. Близнаците лежат един до друг, но на различни места. Поради това ще има леки разлики между близнаците, въпреки факта, че техните гени са абсолютно еднакви.
Катарина Вестре
В развалините на нюйоркските кули близнаци погина безгрижието на развитите страни, последвало падането на Берлинската стена, погина наивната, въздигната в култ вяра в магическите добродеяния на пазара, в непобедимостта на Америка, в спонтанното прихващане на демократичното чувство от останалия свят.
Паскал Брюкнер
Не ви ли се струва, че има нещо ужасно в това двама възрастни да прекарата цял живот един до друг като сиамски близнаци?
Дорис Лесинг