Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пускане"
Себичността започва с отдалечаване, а любовта се доказва в пускането.
Сесил Дей Луис
Културата е малко като пускане на Алка-Зелцер в чаша - не го виждате, но някак си прави нещо.
Ханс Магнус Енцесбергер
Има любов в държането и има любов в пускането.
Елизабет Бърг
Ако пускането, да оставиш хората и нещата да се оправят по начина, по който те се нуждаеха, без твоята помощ беше най-важното, тогава беше и най-трудното.
Деб Калети
Знам кога да кажа не и кога да кажа. Поемам отговорност за избора си. Жертвата? Тя отиде другаде. Единственият, който може наистина да ме жертва, съм аз самият и в 99 процента от времето избирам да не правя това повече. Но трябва да продължа да помня ключовите принципи: граници, пускане, прошка, след като почувствам чувствата си - не преди, себеизразяване, обичане на другите, но и любов към себе си.
Мелъди Бийти
Въпреки че сме били накарани да вярваме, че ако се пуснем, няма да останем без нищо, самият живот разкрива отново и отново обратното: че пускането е пътят към истинската свобода.
Согиал Ринпоче
Промяната се случва, когато болката от задържането стане по-голяма от страха от пускането.
Спенсър Джонсън
Имам няколко истории, написани досега в този мит, още подредени, за да бъдат написани, и повествователна дъга, която се оформя между тях. Експериментирах с пускането на историите онлайн за дарения от Paypal, така че съществуващите в момента са достъпни чрез блога за безплатно изтегляне, но топката не продължи да се търкаля по отношение на постигането на целите, които си поставях.
Хал Дънкан
Народ, останал с архаично образование след пускането на спътник и създаването на ядрено оръжие, е опасен и безпощаден.
Виктор Ерофеев
Тъй като популацията от разработчици на софтуер остарява, те се грижат повече за остатъка от живота си. Мнозина се оплакват, губейки двайсетте си години, затворени в офис, робувайки на код, който не успя да достигне пазарните очаквания и остаря скоро след пускането.
Дейвид Дж. Андерсън
Доверието включва пускането и знанието, че Бог ще ви хване.
Джеймз Добсън
Контролът никога не се постига, когато се търси директно; това е изненадващият резултат от пускането.
Джеймс Артър Рей
Радикалната прошка е много повече от простото пускане на миналото. Това е ключът към създаването на живота, който искаме, и света, който искаме. Това е ключът към нашето собствено щастие и ключът към световния мир. Вече не е опция. Това е нашата съдба.
Колин Типинг
Много съжалявам, защото все още не е лесно. Предстои ви дълъг, труден, ужасен път. Има много начини да го пътувате, но всички те са гадни и всички включват пускане.
Лори Франкел
Автобусите отидоха до Олимпийския стадион. Влизайки в парада на нациите и застанали на внимание, атлетите бяха подложени на гръмотевично шоу, което завърши с пускането на двадесет хиляди гълъба. Докато птиците кръжаха в паникьосано объркване, оръдията започнаха да стрелят, което накара птиците да се облекчат над атлетите. С всеки доклад птиците пускаха да летят. Луи остана внимателен, треперещ се от смях.
Лаура Хиленбранд