Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Студио"
Всеки ден отивам в своето студио, пълен радост, вечерта, когато съм задължен да го оставя в тъмнина аз не мога да дочакам утрото, че отново да отида.
Уилям Адолф Бугеро
Демокрацията в студиото е надценена. Това, което ще получите, е компромис от всички, което означава, че никой няма път, а това означава, че никой не печели, включително феновете.
Пол Стенли
Всяка сутрин отивам в малко студио зад къщата ми, за да пиша. Опитвам се да игнорирам всички обаждания по имейл и телефон до обяд. След това се впускам в понякога неистовата заетост на строго планиран ден.
Даниъл Голман
Очаквам с нетърпение бъдещето - и влизането в студиото, за да направят нова музика.
Даяна Рос
Разбира се, никое студио няма да сложи парите и мускулите си зад нещо, от което те не мислят, че вече могат да завъртят пет или шест филма и да изградят цял вид въображаема вселена, мисля.
Дейв Ицкоф
Хората мислят, че аз през целият ден съм безумен, но това съвсем не е така, защото по-голяма част от времето си съм щастлив. Изливам цялата си агресия в студиото и после съм ангелски спокоен...
Еминем
Моят опит е, че има пряка връзка между ентусиазма в анимационното студио за даден герой и ентусиазма, който публиката изпитва при гледането на филма.
Крис Меледандри
Независимите филми са институционализирани на практика. Всяко студио си има бутиков арт отдел.
Едуард Нортън
Успехът за мен е просто да имам работа и да накарам студиото да се чувства уверено, че мога да изляза там и да направя филм, на който хората ще се радват.
Марк Уолбърг
"Перфекционист" е най-страшната дума в студиото.
Питър Бискинд
Не съм някаква филмова звезда, която разчита на студио. Имам собствени фенове и съм ги спечелил.
Такър Макс
Латиносите са най-бързо растящото малцинство и очевидно няма да отидем никъде. Ние сме изключително лоялни като хора и мисля, че Холивуд започва да осъзнава това. Много рядко се случва голямо студио да разпространи в страната филм с латино талант не само пред камерата, но и зад нея.
Айми Гарсия
Всъщност не се смятам за имигрант, защото съм роден французин; Винаги съм говорил езика. Никога не съм имал чувството, че съм чужденец. Имах голям късмет: дойдох във Франция и имах достатъчно пари да уча и да наема студио. Така че за мен не беше трудно.
Лейла Слимани
"Уговорката беше между футболистите. Мачът не беше продаден, а имаше уговорка между играчите. Тогава аз играех за Ботев и резултатът бе 2:1 в наша полза и аз трябваше да бъда изкупителна жертва. Фаулирах Пламен Гетов в наказателното поле, той вкара дузпата и мачът завърши наравно... Искам да кажа, че не аз съм предал Левски, а други ме предадоха мен. Оценявам какв залагат пари и печелят пари зад гърба на всички.” (Срещата между Ботев (Пловдив) и Левски от сезона 1992/1993, завършилa 2:2. Левски спечели шампионската титла на страната 1992/1993, а Искренов в последствие премина в ЦСКА) - Актуално студио "Дерби", Пон, 2008-05-26.
Божидар Искренов
Повечето от днешните водещи се чувстват удобно с поредната муха цеца, с нея те са в безопасност. Няма възможност да се види колко ти е акъла, можеш да си плещиш свободно всякакви нелепости. Студиото днес е нещо като изповедалнята на "Биг Брадър”, а това означава, че от теб се очаква да си единствено свободен – свободен да нямаш никакви задръжки. Накрая обаче свободата се оказа лайно, както казваше Салвадор Дали.
Кеворк Кеворкян