Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Лъжица"
Вилиците и лъжиците вероятно са направили повече за помиряването на хората, които не могат да се споразумеят, отколкото оръжията и бомбите някога.
Тиодор Зелдин
Аз притежавам само две сребърни лъжици. Това е всичкото сребро, което имам. И не желая да притежавам повече, докато на моята улица все още има хора, които нямат и парче хляб.
Джон Уесли
Днес две филийки пълнозърнест хляб могат да повишат кръвната Ви захар над две супени лъжици трапезна захар.
Марк Хаймън
Извадих презерватива с края на лъжица и го пуснах на дъното на бяла торба за боклук, където лежеше, изсъхнал и кафяв, прозрачен като стара човешка кожа.
Мо Хейдър
Дипломатът копае собственият си гроб с лъжица, вилица и чаша.
Андрей Громико
Така е. Човекът свиква с всичко. Ако му дават по една лъжица лайна всеки ден, първо той се повръща, след това с нетърпение сам иска своята лъжица лайна и се изневерява да изяде две лъжици, а не една.
Педро Хуан Гутиерес
Помолете хората да се включат - подайте им лъжица и ги помолете да разбъркат. Правенето на нещата заедно и всички помагащи правят партито по-приятно.
Рут Райшил
Пълнозърнестите продукти оказват силно влияние върху кръвната глюкоза: например две филийки многозърнест хляб повишават кръвната глюкоза до шест лъжици захар.
Сара Балантайн
Великите в живота не са тези, на които се връчват сребърни лъжици. Тяхното съвършенство идва от ровенето в суровата руда на собствения им характер, чрез упорита работа, упоритост и вяра, превръщайки каквото и да докоснат в злато.
Гай Финли
Вместо безделие, суета или интелект, формиран от храненето на други хора с лъжица, момичетата ми са придобили енергия, индустрия и независимост.
Джералдин Брукс
Никога не използвайте галон думи, за да изразите лъжица мисъл. Нашата украсена дума трябва да е достатъчна.
Джон Стот
Майка ми винаги казваше, че обичам да разбърквам тенджерата с блестяща лъжица.
Крис Кар
Той едва можеше да вдигне лъжицата си по време на закуска, а след това беше на езерото, лъжицата му скоро беше заменена от лопата.
Луис Сакър
Аз Цветанов си го обичам като дете, много години е покрай мен. Като министър си заложи главата срещу Хизбула и групировки у нас. Майка ми, обаче, казваше – внимавай дете да не сложиш лъжицата катран в кацата с мед, той това направи. С това нещо заличи всичко добро, което е направил.
Бойко Борисов
Ако младите мъже се научат да готвят, това ще бъде една от най-сексуалните тенденции в съвременния свят. Няма нищо по-възбуждащо от мъж, който върти лъжицата заради жена си.
Шон Комбс