Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Катализатор"
Бих искал да бъда запомнен, ако изобщо ме запомнят като катализатор на промяната в света, промяна към добро.
Рупърт Мърдок
Интровертите предпочитат да работят самостоятелно, а уединението може да стане катализатор за иновации.
Сюзан Кейн
Музиката е катализатор на емоции.
Тайлър Джоузеф
Винаги съм искал да бъда катализатор за постигане на положителна промяна, вдъхновявайки другите да изберат доброто.
Шари Арисон
Да бъдеш катализатор е амбицията, която е най-подходяща за тези, които виждат света като постоянно променящ се и които, без да мислят, че го контролират, желаят да влияят на неговата посока.
Тиодор Зелдин
И все пак, въпреки ужаса, който предизвика, чумата се оказа катализатор за социални и икономически промени, които бяха толкова дълбоки, че далеч не бележат смъртта на Европа, тя послужи за нейното създаване.
Питър Франкопан
Разводът се превръща в свят момент, когато решите да го използвате като катализатор за необикновен живот.
Деби Форд
Емоционалните сътресения могат да бъдат мощен катализатор, който да ни свърже отново с нашата божествена природа. То ни тласка към пътешествие на себеоткриването и ни подтиква да се научим как да обичаме и приемаме цялото си същество.
Деби Форд
Актът на лидерство е да се каже, че каквото и да се случва в момента, не е достатъчно добро и да се внуши или покаже, че можем да се справим по-добре. Ако нямате това, тогава нямате катализатора за непрекъснато усъвършенстване.
Дейвид Дж. Андерсън
Медиите винаги са били в качеството си на катализатор за нови тенденции.
Джон Колман
Капацитетът е налице, кризата е катализаторът. Но кризата е единственият катализатор? И колко дълго можем да поддържаме изключителни нива на изпълнение? Част от този потенциал може да бъде достигнат чрез коучинг, а изпълнението може да бъде устойчиво, може би не на свръхчовешки нива, но със сигурност на нива, далеч по-високи, отколкото обикновено приемаме.
Джон Уитмор
Харесва ми идеята уебсайт/блог да бъде катализатор за изтласкване на хората към света и най-много ми харесва, когато хората ми пишат, за да кажат, че техният свят изглеждаше, миришеше или се чувстваше малко по-различен поради нещо, което написах.
Кери Смит
Светът трябва да осъзнае фантастичната трансформационна сила на социалното предприемачество и Фондацията ще работи като катализатор в тези усилия.
Клаус Шваб
За нея това е някаква първа стъпка, необходим катализатор, който ще предизвика поредица от реакции и напълно ще промени отношенията им. За него това е просто експеримент, проверка на любопитна хипотеза.
Кристина Морачо
Но имаше катализатор, събитие, момент, който промени всичко и не само за нас. Това е добре за разказване на истории, но лошо за вземане на решения и е страшно да погледнем назад и да осъзнаем, че ако не беше този момент, целият ни живот щеше да бъде толкова различен. може би това е ревизионистка история. Може би аз създавам митове за произхода. Но не мога да се отърся от убеждението, че приятелката на бившия приятел на приятеля на Джейсън промени света.
Лори Франкел