Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Скелет"
И при душата има скелет, и този скелет са спомените.
Милорад Павич
Мечтите са скелетът на цялата реалност.
Джеймс Солтър
Моделите представляват рамка или скелет и плътта и кръвта ще трябва да се добавят от много здрав разум и познаване на детайлите.
Ян Тинберген
Каквото и да се говори, скелетът все още малко прилича на човека. Той по-скоро ще оживее, отколкото пепелта. Пепелта е края.
Луи-Фердинан Селин
В животинска паника плътта ми се прилепи към скелета.
Майкъл Кънингам
Изучавайки скелета на човек и устройството на мускулите, ти ще разбереш, че природата е най-удивителния и изкусен механик.
Гален
Започнах да мисля за моя скелет, това здраво, красиво нещо вътре в мен, което никога нямаше да видя.
Мери Роуч
За мен фантастиката принадлежи на вътрешното ми същество, е нещо съществено, което ме определя - аз съм писателка по същия начин, по който съм жена, по същия начин, по който съм тъмнокоса - това е нещо съществено и структурно. Това е като екзогенен скелет, който ме поддържа. И не знам как щях да живея без писане, работа с думи.
Роса Монтеро
Това са неща, които трябва да научите. Вашето минало е скелет, който върви една крачка зад вас; вашето бъдеще е скелет, който върви една крачка пред вас. Може би вие не носите часовник, но скелетите ви го носят и винаги знаят колко е часът. Сега тези скелети са направени от спомени, мечти и гласове. И те могат да ви хванат в капана между, между докосването и ставането. Но те не са непременно зли, освен ако не ги оставите да бъдат.
Шърман Алекси
Във всеки шкаф седи по скелет.
Джим Бъчър
- Значи трябва да затегнете коланите. - Затегнатият колан изглежда доста глупаво на скелета.
Джон Кристофър
Видях човек, чието страдание се превърна в един вид скелет, който го държи изправен.
Илай Браун
Усмивката е изразяване на вътрешната красота и женственост. Тя трябва да идва от душата, да излъчва топлота и да сгрява сърцето, на този на когото ти се усмихваш, а не да напомня усмивка на скелет.
Кейти Макалистър
Нуждаем се от скелети на други истории, за да разберем нашите собствени, понякога.
Лорън Гроф
Като чета някой сценарий, си представям как ще го изпълня. Той е скелетът на тялото, останалото - месото и кожата - е от мен. Разговарям с режисьора, после правя каквото ми харесва. Ако на него това не му допада, играя, докато той не каже: "Сто-о-п".
Джони Деп