Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Публикуване"
Публикуването е самостоятелна инвазия на личния живот.
Маршал Маклуън
Знаех, че ако пиша нова книга на всеки шест месеца или всяка година, ако продължа да чета страхотни книги, в крайна сметка ще напиша нещо, достойно за публикуване. Разбрах, че може да съм на четиридесет, петдесет или дори на шестдесет, но бях уверен, че това ще се случи.
Огастин Бъроуз
Тайната [на моя успех] се състои в три думи: работа, приключване, публикуване.
Майкъл Фарадей
Това, което се случи след публикуването на нашия документ, беше, че през следващите 40 години хората казаха, добре, сега знаем отговора на въпроса за капиталовата структура при идеални условия.
Мъртън Милър
След като бъде публикувано откритие, няма начин да се премахне публикуването му.
Ник Бостром
Писането на романа ми се стори толкова лично! Мисля, че публикуването на роман е доста публично и изобличаващо и това, което ми е малко страшно в момента, е фактът, че той се чувства толкова изцяло против поверителността, която пише.
Гарт Грийнуел
Културният империализъм включва, наред с много други неща, проучване, мисионерски и хуманитарни мисии, пътувания и използване на образование и публикуване за разпространение на европейски идеи.
Джордж Ритзър
Облакът все още е само куп сървъри, собственост на някой или нещо, на чиито решения и компетентност трябва да се вярва. Това се отнася за всичко - от Google Документи до Gmail: Публикуването на нашите данни наистина означава да ги поставим "там".
Дъглас Рушкоф
Публикуването на истината е форма на справедливост. Това е морална вселена и трябва да вземете предвид факта, че истината и лъжата, доброто и злото са важни неща.
Дезмънд Туту
Имаме няколко проекта в процес на подготовка, но едно от правилата, които си поставяме, е да не искаме или да обявяваме проекти, които не са готови за публикуване. Аз лично наистина съм уморен да чета за заглавия, които никога не излизат.
Марк Гугенхайм
При Ленин, едва по-малко, отколкото при Сталин, историците таяха критични мнения на свой риск. Писането, да не говорим за публикуването на политически дневници, беше практически невъзможно.
Норман Дейвис
Няма да се задоволим с това политиците да кажат "ние ви подкрепяме" и след това да си тръгнат. Няма да сме доволни, докато не изпълнят исканията ни и не действат. Ето защо простото правене на селфи или публикуване на поддръжка в Туитър не е достатъчно. Ето защо трябва да продължим да стачкуваме.
Грета Тунберг
Процесът на писане на книга е толкова отдалечен в съзнанието ми от процеса на публикуването й, че често забравям за големи участъци, че в крайна сметка се надявам да направя последното.
Карън Джой Фаулър
Уеб публикуването може да създаде общи пространства; всичко зависи от това как ние, читателите, а понякога и производителите, реагираме на технологичните промени. Ако се разделим на тесни групи, общите пространства ще бъдат в големи проблеми. Но няма причина да нямате общи пространства в Интернет. Има много от тях.
Кас Сънстейн
Постоянно получавам повече информация по дадена тема след публикуването на книгата.
Клеър Томалин
Колелата на публикуването никога не се забавят.
Лори Греъм