Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Напускане"
В живота явно няма нищо по-неочаквано и по-изненадващо от пристигането и напускането на удоволствието. Ако го намерим на едно място днес, напразно ще го търсим там и утре. Капан не можем ние да му заложим.
Александър Смит
Завършването на книги - и напускането на света, който сте създали - винаги е вид емоционално преживяване. Обикновено плача.
Лорън Оливър
През 1972 подписах профсъюзна карта за SEIU. И през последните 38 години, 14 като президент, това беше моят живот. Виждал съм най-чудодейните, грандиозни неща. Но има време за учене, време за водене и време за напускане.
Анди Стърн
Тъй като жените в индустриалните общества се присъединяват към платената работна сила, те получават икономическите средства за по-лесно напускане на нещастни бракове.
Хелън Фишер
Трябва да платя цена за напускане на исляма и за изказване. Трябва да платя за денонощна охрана заради заплахите за смърт срещу мен.
Аян Хирси Али
Никога не знаете кога нова работа няма да изпадне или обстоятелствата се променят и ще искате да се върнете към предишната си компания. Аз самият съм направил това. Макар да си гореща глава за напускане на работа по това време може да изглежда задоволително, просто не е много вероятно да ви служи добре в дългосрочен план.
Александра Левит
Можеш да простиш напускането, но как ще простиш връщането?
Джонатан Сафран Фоер
Стратегическото напускане е тайната на успешните организации.
Сет Годин
Общата ви цел трябва да бъде да се опитате да живеете живот без стрес. Това може да включва вземане на някои трудни избори като прекарване на по-малко време и енергия с определени хора или в определени ситуации. Това може да включва напускане на много изпълнена със стрес работа или напускане на насилствена връзка.
Найджъл Къмбърланд
Вашият просперитет ще расте до степента, в която го правите. Чувството ви за просперитет може да изисква да преодолеете страха от напускане на сигурна работа заради по-малко сигурна работа, с по-малко заплащане, но много повече свобода. Факт е, че да се чувстваш по-проспериращ не означава непременно да печелиш повече пари. Понякога това означава да печелите по-малко пари.
Ърни Зелински
Тя иска да му каже, че животът е свързан с напускането, но че любовта е свързана със спомени.
Браян Фрийман
Босна винаги е била място за напускане, бягство, изгонване и всички късметлии, които напускат, бягат или са изгонени, и ако дотогава не са знаели какви са, стават босненци в момента, в който се установят някъде другаде в един свят, по-щастлив от Босна.
Джевад Карахасан
...по дяволите е да искаш да бъдеш някъде на различно място от това, където си. Да си едно място и да искаш да си някъде другаде... Искайки животът да бъде различен от това, което е. Това също се нарича напускане без напускане. Умирайки преди да умреш. Сякаш има част от вас, която толкова се огражда от разбиването от любов, че първо се разбивате.
Джинийн Рот
Понякога битката не е за напускане, а за оставане. Необходима е практика, за да се справите, и е болезнено, но ако искате да останете с хората, го правите.
Кейт Клейборн
Ако поемането на отговорността да се грижи за осемнадесет деца беше трудно, напускането на тази отговорност беше почти невъзможно. Децата се бяха превърнали в постоянно присъствие, малки въртящи се върхове, които пръскаха радост върху всеки, в когото се блъснеха.
Конър Гренън
Поздравете ме - комедията свърши... - при напускането на канцлерския пост.
Ото фон Бисмарк