Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Декември"
Октомври е един от най-опасните месеци в годината за игра на борсата. Останалите опасни месеци са: юли, януари, септември, април, ноември, май, март, юни, декември, август и февруари.
Марк Твен
Ще ме обичаш ли и през декември така както ме обичаш през май?
Джак Керуак
Хората мислят, че съм масон, а аз не съм. Хората смятат, че вярвам, че краят на света идва на 21 декември 2012 г., а аз не го правя.
Греъм Хенкок
Чух птица да пее в тъмното на декември. Магическо нещо. И сладко да си спомня. Ние сме по-близо до Пролетта, отколкото бяхме през септември. Чух птица да пее в тъмното на декември.
Оливър Херфорд
Август - месец, който в автобуса е невъзможно да се отвори прозорец, който не може да се затвори през декември.
Леонард Луис Левинсън
Идеята, която наистина харесвам, е 21 декември 2012 г. Опитайте се да получите глобален момент на колективно размишление като начин да предизвикате възход в човешкото съзнание.
Даниел Пинчбек
През декември 1998 се смятах за експертка в любовта. Бях почти една година във връзка, която се разрасна по-бавно, отколкото си пожелах, но след като се разцъфтя, тя беше много по-стимулираща от всеки брак или връзка, които познавах.
Джейн Смайли
Антрополозите посещават храмовите обекти и четат надписите и измислят истории за маите, но не четат правилно знаците. Това е просто тяхното въображение. Други хора пишат за пророчеството в името на маите. Казват, че краят на света ще дойде през декември 2012 г. Старейшините на маите са ядосани от това. Светът няма да свърши. Ще се трансформира.
Карлос Бариос
Всичко е предсказано от математическите цикли на календарите на маите. -- Ще се промени -- всичко ще се промени. Празниците на маите гледат на датата 21 декември 2012 г. като на прераждане, началото на Света на петото слънце. Това ще бъде началото на нова ера, произтичаща от и означена от слънчевия меридиан, пресичащ галактическия екватор и Земята, която се изравнява с центъра на галактиката.
Карлос Бариос
Лятното слънце грее, но слабо, нивите напразно се стремят да изглеждат гей; Но когато съм щастлив в Него, декември е приятен като май.
Джон Нютън
Това е нещо за декември: той преминава покрай вас за миг. Ако просто затвориш очи, няма го. И сякаш никога не си бил там.
Донал Райън
Гласуването днес е важен момент. Те ще имат избори през декември за постоянно правителство. Всеки път, когато на иракчани се дава възможност да се изразят политически, те са го възприели.
Кондолиза Райс
Ние не правим подаръци. Дядо Мраз си замина още на 24 декември.
Велислав Вуцов
Времето (декември 1944 г.) беше толкова лошо, че аз заповядах на военните свещеници да се молят за сухо време. Освен това отпечатах молитва с коледно пожелание на гърба и я изпратих на всеки член на командването. Молитвата беше за сухо време по време на битките.
Джордж Патън
Цели 10-12 градуса са си направо топли за декември... ако го нямаше северният вятър. Този палав и пикантен лют северняк ще отнема една солидна част от температурния комфорт...
Емил Чолаков
Дали защото съм от "Гергьовден", но имам традиционна слабост към хора, които се казват Овчаров, Шиляшки, Гегов... По някакво съвпадение те се занимават с енергетика, оттам и на мен ми се налага да поразбирвам нещичко. Не като специалист, а като потребител на ток и парно. И то като голям потребител. При цените, които плащам за ток и парно през декември и януари, спокойно мога да твърдя, че съм в енергийния бизнес...
Любен Дилов — син