Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сладолед"
Един здрав нощен сън, един здрав десетминутен рев, един двоен шоколадов сладолед или и трите заедно са идеално лекарство.
Рей Бредбъри
Ядосана съм, че мозъка ми беше изгладнял и че седях и треперех в леглото си през нощта, вместо да танцувам или да чета поезия, или да ям сладолед или да целувам момче...
Лори Халсе Андерсен
Жената е като сладолед: не се нахвърляйте на нея изведнъж и тя сама ще се разтопи.
Константин Мелихан
Тя беше ледена като сладолед и също толкова лесно се разтапяше.
Емил Кротки
В събота той изяде едно парче шоколадов сладкиш, един сладкиш със сладолед, една туршия, една филия швейцарско сирене, една филия салам, една близалка, едно парче черешов пай, една наденица, един кекс и една филия от динята. Същата вечер го боля стомаха.
Ерик Карл
Да поглъщаш сандвичи, сладолед и да не се потиш в спортната зала - ето това е живот! Едно малко "но": инфаркт на 45 години.
Джеф Бриджис
Не мисля за диета. Само мисълта за диета ме кара да искам чипс и сладолед.
Кийра Найтли
Всичко беше шоколадов сладолед и целувки и вятър.
Франческа Лия Блок
При всички има тежки времена, но никой никога не е обещавал, че ще има само сладолед, русалки и вечно слънце.
Деми Ловато
Освен очевидните шоколадови бисквитки и сладолед, шоколадът може да се използва по най-различни начини за десерти.
Маркус Самуелсон
Това вероятно беше най-лошата сделка в историята на ВСИЧКИ сделки. Искаха да платите за 99 фунийки сладолед, само за да получите ЕДНА безплатно??
Маркъс Емерсън
Това беше неговият лек за лошото настроение. Когато налеете първата си чаша кафе за деня, ако се чувствате гадно, сложете малко сладолед в него. Празнично е. След това трябва да се тръгнеш като всички останали, както казах, но носиш сладоледа със себе си. Забравете изкуството. Доверете се на сладоледа.
Чарлз Бакстър
- И когато ябълките узреят, ще ги берем, ще те изпека в ябълков пай и ще те ям със сладолед и ванилов сос. А сега е време да се прибирам.
Ингер Фримансон
Сладоледът е деликатно лакомство. Жалко е, че не е забранено от закона.
Лора Лий Гърк
Кайра седна на пода и изяде сладоледа си направо от кашона.
Луис Сакър
За затопляне на взаимоотношенията, понякога и един сладолед е достатъчен.
Димитър Атанасов