Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сос"
Идвам от семейство, в което сосът се считаше за питие.
Ерма Бомбек
Унция сос покрива множество грехове.
Антъни Бурдейн
Много сосчета, които ще намерите в супермаркет, съдържат много нежелана захар или консерванти, но с няколко съставки можете да направите по-здравословни сосове с всякакъв аромат, който можете да си представите.
Маркус Самуелсон
Обичам Америка. Мисля, че това е най-добрата държава в света. Но също така мисля, че не сме склонни към нашия сос.
Томас Фрийдман
Гледаш тази мацка, сякаш искаш да я навиеш в тако и да я сложиш с лютия си сос.
Дж. Р. Уорд
Най-добрата е простата диета: тъй като много ястия причиняват много болести, а богатите сосове са по-лоши от дори натрупването на няколко меса едно върху друго.
Плиний Стари
Тяхното най-добро и най-здравословно хранене е с едно ястие и не повече и едно и също просто и просто: защото със сигурност това натрупване на много меса едно върху друго на различни вкусове е вредно. Но сосовете за сладкиши са по-опасни от това.
Плиний Стари
Той всъщност не обича сос от стриди. Винаги има вкус на стриди.
Ник Харкауей
Барбекюто в Тексас е толкова добро, че не се нуждаете от сос за барбекю, а някои места не си правят труда да го сервират, вярвайки, че отвлича вниманието от изящните вкусове.
Патриша Шулц
Тайният сос на бизнеса, който мога да предложа, е моята креативност и за да поддържам креативността си жива и свежа, трябва да се преструвам, че никой не гледа шоуто, че няма публика, няма рейтинг; Просто разказвам история.
Шонда Раймс
Аз старателно избирам враговете си - както пикантен сос на празника на живота.
Елза Максуел
- И когато ябълките узреят, ще ги берем, ще те изпека в ябълков пай и ще те ям със сладолед и ванилов сос. А сега е време да се прибирам.
Ингер Фримансон
Никога не се доверявайте на германец, за да се получи сос. Тяхното решение на всичко е просто да добавите повече масло.
Кейт Куин
Кутия спагети може да отнеме седем минути, като по това време можете да приготвите сос с може би чесън, зехтин и тиквички. След това имате пълноценно хранене. Цялото нещо не трябва да отнеме повече от половин час.
Лидия Матичио Бастианич
...напълно съм съгласен с онази риба, която на въпрос с какъв сос би искала да я приготвят, отвърнала, че преди всичко не иска да бъде изядена.
Хенрик Сенкевич
Великите дами са като хубавите сосове – по-добре да не знаеш от какво са направени.
Октав Мирбо