Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Посетител"
Красотата винаги е за ума на самотния ум - мимолетна сянка; тя никога не е обикновена. Тя е посетител, който оставя след себе си дарбата на мъката, сувенира от болката.
Кристофър Морли
Може ли една демократична нация да води война срещу тероризма и в същото време да се наведе назад, за да не наруши правата на няколко посетители?
Ани Джейкъбсън
Хората като цяло се гордеят с храната си. Готовност за ядене и пиене с хора без страх и предразсъдъци... те се отварят за вас по начин, който някой посетител, който е подтикнат от история, може да не получи.
Антъни Бурдейн
В мрежата всички ние ставаме посетители на малкия град, загубени в големия град.
Алисън Гопник
Посетителят е прав, даже когато той греши.
Мич Кълин
Посетителят вижда красотата; жителят е място, където работи и има свои приятели.
Реймънд Уилямс
Начините, по които кучетата ми могат да ме направят - и посетителите ми - щастливи, постоянно ме изумяват.
Андрю Уейл
Бих искалa да доведа хора, които никога не са били в музей, в музей. И бих искал да доведа посетителите на музеите в библиотеките. Мисля, че трябва да има това взаимно обогатяване.
Сюзън Вриланд
Мъртвите трябва да хулят скърбящите, помисли си той, а болните трябва да утешават посетителите. Винаги е било така.
Уолтър Милър
Сега, когато е тук, Оливия е погълната от тъга. Животът се свежда до това. Тази самота, това чакане - за вечеря, за посетител, за смърт.
Шари Лапена
В това Пан Винсент се смяташе за ненадминат ценител и можеше да оцени вкуса на неочакван посетител: рядко някой може правилно да върже двоен уиндзорски възел за вратовръзка. Този човек изглежда има някаква представа за прилични маниери...
Василий Веденеев
Все още дълбоко уважавам евангелската традиция и се чувствам в много отношения близо до баптистките корени на детството си, въпреки че през целия си възрастен живот съм бил епископал и редовен посетител на църквата.
Джей Парини
Искате ли да разберете пътя, попитайте непознатия. Посетителите винаги отиват там, където местните никога не се сещат да отидат.
Жозе Родригеш душ Сантуш
Мястото беше пълно, когато нахлухме, всички посетители замръзнаха при вида на въоръжен шериф, двама заместници, индианец и строителен работник; вероятно приличахме на Village People.
Крейг Джонсън
Отидете в детския приют и погледнете нещастните малки сирачета. Те са като агънца, изгубили своята майка, и гледат кой от посетителите ще им покаже поне малко любов. Децата просто ще се залепят за такъв човек и вече ще е много трудно да ги откъснеш от него. Отидете, вижте как жадуват за любов. А с какво се отличават от тях децата, които не са обичани от своите родители? Те са точно същите такива сирачета.
Порфирий Кавсокаливит
Стоейки на амвона, аз с удоволствие наблюдавам, как посетителите слушат моята проповед и одобрително кимат с глави... в съня си.
Сидни Смит