Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тунел"
Има светлина в края на тунела... надявам се да не е от идващия влак!
Марая Кери
Светлината която виждаш в края на тунела е светлината на насрещно движещ се влак.
Дейвид Лий Рот
Където и да ме отведе историята ми, колкото и тъмна и трудна да е темата, винаги има някаква надежда и изкупление, не защото читателите харесват щастливия край, а защото съм оптимист по душа. Знам, че слънцето ще изгрее сутрин, че има светлина в края на всеки тунел.
Майкъл Морпурго
Според градската легенда Зона 51 е свързана с подземни тунели и влакове с други тайни съоръжения в цялата страна.
Ани Джейкъбсън
Животът ми изглеждаше като стъклен тунел, през който се движех все по-бързо всяка година и в края на който имаше мрак. Когато промених мнението си, стените на стъкления ми тунел изчезнаха. Сега живея на открито.
Дерек Парфит
Тестът за характер не е постоянство, когато очаквате светлина в края на тунела. Истинският тест е производителност и постоянство, когато не виждате светлина да идва.
Джеймс Артър Рей
Ако отидете в кафене или на летището и използвате отворена безжична връзка, бих използвал VPN услуга, за която бихте могли да се абонирате за 10 кинта на месец. Всичко е криптирано в тунел за криптиране, така че хакерът не може да подправи вашата връзка.
Кевин Митник
Упоритите хора са в състояние да визуализират идеята за светлина в края на тунела, когато другите не могат да я видят.
Сет Годин
Тунелите на живота ни се свързват, излизайки на дневна светлина в най-странните моменти и след това отново ни потапят в мрака. Връщаме се към живота на онези, които са минали преди нас, объркваща лента на Мьобиус, докато се приберем вкъщи, в крайна сметка, при себе си.
Колъм Маккан
Обичам тунелите. Те са символ на надеждата: някога отново ще бъде светло. Ако случайно не е нощ.
Паскал Мерсие
Песимистът вижда само тунела; оптимистът вижда светлината в края на тунела; реалистът вижда тунела и светлината - и следващия тунел.
Сидни Харис
По-лесно е да имате смелост и да се доверите на процеса, когато усетите, че напредвате. Майсторството не е постоянство, когато видите светлина в края на тунела. Истинското майсторство е постоянство, когато още не виждате светлината.
Джеймс Артър Рей
Аз съм като затворник, който се опитва да избяга от затвора по грешен път. За всички знаем, тази врата може да стои отворена, въпреки че продължавам да копая тунел с чаена лъжичка.
Джон Чийвър
Тунелите могат да бъдат дълги, усукани и тъмни; но трябва да преминете през тях.
Лорън Оливър
Животът е пътуване с влак. Първо минаваш през един дълъг тунел, без да знаеш къде води той. След това, някъде към 50-те, влакът излиза от тунела на светло и в далечината виждаш голяма планина - крайната цел на пътуването. Аз вече зърнах планината. Това е едно ужасно усещане, което смразява кръвта.
Ал Пачино
Творчеството е като тунел, по който болката се движи с радост.
Юлия Леонтиева